Obavijesti

Promo sadržaj

Severina otkrila najljepšI pogled ove jeseni u novoj kampanji Optike Anda

Severina otkrila najljepšI pogled ove jeseni u novoj kampanji Optike Anda
19

#PogledBezGranica

Modna i pjevačka ikona Severina ovih dana zrači posebnom srećom, a za ljepši pogled na jesen zaslužna je nova kolekcija naočala Optike Anda. Severina je za ovu jesen pronašla savršen modni dodatak, uokvirila svoj pogled i naglasila važnost dobrog vida na svakom koraku.

Popularnost geek trenda raste iz sezone u sezonu, a prestižne modne kuće transformirale su naočale iz običnog korekcijskog pomagala u must have modni dodatak koji vas osvaja na prvi pogled. Osim stylish dojma koji dioptrijske naočale pridodaju svakoj kombinaciji, Severina je otkrila da je investicija u kvalitetne naočale uvijek pametna odluka:

 „Svaka investicija u vaše zdravlje je dobra odluka, a tako je i kada je u pitanju zdravlje vaših očiju. Kada tražite destinaciju za najlipši odmor zna se da idete u Split, a kada želite najbolje naočale, idete u moju Andu. Za manje od sat vremena možete napraviti besplatnu kontrolu dioptrije i dobiti gotove dioptrijske naočale izrađene prema vašoj mjeri. Nema meni do moje Ande kada je u pitanju zdravlje očiju!"

19
| Foto: Optika Anda

Svako lice ima svoje idealne naočale, a modni dizajneri su se i ove sezone potrudili da predstave najbolje od trendova u svijetu naočala. Lanci za naočale, metalic zlatni okviri, cat eye oblici, ombre efekt ili transparentni materijali, razlog su zašto ih volimo. Prije nego što krenete u shopping, ne zaboravite na godišnju provjeru vida koju možete napraviti svakim danom u najbližoj Anda poslovnici!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline