Obavijesti

Promo sadržaj

Siguran, bezbrižan i jako, jako ugodan shopping

Siguran, bezbrižan i jako, jako ugodan shopping
5

Više nego ikada prije, ove godine smo shvatili da su ljudi koji nas okružuju, naša obitelj i prijatelji, najvrijednije što u životu imamo

Uvijek su tu za nas, bodre nas kada nam je to najviše potrebno, pomažu i tješe, nasmijavaju i uveseljavaju. I zaista zaslužuju da im sitnim znakom pažnje kažemo – hvala.

A najbolje mjesto za kupnju prigodnih poklona jest City Center one, prvi shopping centar  u Hrvatskoj koji je dobio međunarodni certifikat Covid-19 Compliant kojega, na temelju strogih kriterija, dodjeljuje neovisna švedska tvrtka Safe Shopping Centers.

Fantastična ponuda za male i velike, široki i prozračni hodnici, prekrasno dekoriran prostor, zvuci najpoznatijih božićnih pjesama i više nego dovoljno mjesta za bezbrižnu kupovinu – to je sve što trebate za najbolji shopping na jednom mjestu. Ako nemate ideju što pokloniti dragim vam osobama, jednostavno posjetite City Mix&Match i potražite inspiraciju, a ne zaboravite da postoji poklon kojemu bi se baš svi veselili – poklon bon City Centera one.

U City Centeru one je oduvijek, a posebno od ovoga proljeća, veliki naglasak na redovitom čišćenju i dezinfekciji svih površina, a osobito onih koje se češće diraju, poput rukohvata, tipkala, vrata... Osigurano je dovođenje 100% svježeg zraka kroz pomno održavane ventilacijske sustave, a u realnom vremenu se kontrolira broj posjetitelja kako bi se osiguralo dovoljno prostora za održavanje propisanog razmaka. Na svakom ulazu postavljeni su punktovi sa sredstvom za dezinfekciju ruku, a za dodatnu zaštitu možete se poslužiti i jednokratnim rukavicama. Sve ovo samo je dio mjera koje se svakodnevno detaljno provode i nadograđuju, a sve kako biste u shoppingu bili bezbrižni i razveselili one do kojih vam je najviše stalo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini