Obavijesti

Promo sadržaj

'Simplicity' kolekcija za ljubitelje jednostavnosti

'Simplicity' kolekcija za ljubitelje jednostavnosti
4

Minimalistički dizajni, kvalitetni materijali te značajke koje se prilagođavaju korisnikovim potrebama i navikama. Nova Simplicity kolekcija je utjelovljenje Gorenje Life Simplified slogana: lakše upravljanje, samo nekoliko gumba za pritisak, manje potrošenog vremena te manje drame

Razvijena je za pojedince kojima je važan dizajn te očekuju pristupačne, a učinkovite i lijepo dizajnirane uređaje. Ova izuzetno uspješna linija kućanskih uređaja prvi je put lansirana 2009. godine i sad je doživjela svoj drugi potpuni preobražaj.  Iako se nova kolekcija odlikuje i potpuno novim uređajima u odnosu na prethodnu, i ova kolekcija se može pohvaliti istim epitetima: lijepa, jednostavna i pristupačna.

Dostupna u misteriozno crnoj ili čisto bijeloj boji, linija uključuje pećnice, ploče za kuhanje, hladnjake, perilice posuđa, mikrovalne pećnice i nape. Svi uređaji pružaju besprijekorno korisničko iskustvo: upravljanje jednim dodirom, unaprijed podešeni programi i napredna, prilagodljiva tehnologija koja će kuhinjske posloe doista učiniti zadovoljstvom.

Prilagodljiva tehnologija za život bez drame

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Stavljanje kupca na prvo mjesto nije samo prazno obećanje.Gorenje je posvećeno razvoju rješenja koja prepoznaju korisnikov životni stil i prilagođavaju mu se.

Simplicity hladnjake krasi funkcija AdaptTech. Ovaj pametan sustav osmišljen je kako bi održao optimalnu temperaturu u hladnjaku bez obzira na to koliko često otvarate vrata hladnjaka. Hladnjak s tehnologijom AdaptTech stalno prati i analizira način kako ga koristite te sukladno tome upravlja temperaturom kako bi osigurao stalnu ujednačenu temperaturu te svježe namirnice pune hranjivih tvari. AdaptBake, svojstvo Simplicity pećnice, memorira temperaturne postavke koje ste koristili za svaki prednamješteni program i predlaže zadnju ili najčešće korištenu postavku prilikom sljedeće upotrebe pećnice. AdaptLight na kuhinjskoj napi će automatski  prepoznati kada neko stoji ispred ploče za kuhanje i upaliti svjetlo nape.

Uz prilgodljive funkcije Gorenje Simplicity uređaji čine život lakšim savršenim automatskim programima i funkcijama koje koriste senzorsku tehnologiju kako bi svakog korisnika pretvorili u vrhunskog kuhara ili izvrsnu domaćicu. Za postizanje kulinarskih uspjeha iz Gorenja dolaze Simplicity indukcijske ploče za kuhanje s AutoDetect funkcijom koja prepoznaje položaj posude i aktivira odgovarajuću zonu za kuhanje, ovisno o veličini posude.

Elegantan dizajn i intuitivne kontrole

S novom linijom, iskusan i nagrađivan dizajnerski tim iz Gorenja uspio je opet oživjeti slogan Life Simplified. Simplicity kolekciju krasi potpuno redizajnirano korisničko sučelje razvijeno kako bi korisnici s različitim navikama mogli uštedjeti vrijeme.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj