Obavijesti

Promo sadržaj

Skok od 100% u 2021. godini: Jedan bitcoin sada vrijedi blizu 60.000 dolara!

Skok od 100% u 2021. godini: Jedan bitcoin sada vrijedi blizu 60.000 dolara!
3

Bitcoin je u 2020. godini skočio preko 300%, a trenutačna vrijednost mu je blizu 60.000 dolara što je rast od oko 100% samo u 2021. godini

Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako od svoje kuće trgovati cijenom Bitcoina (takozvani financijski ugovor za razliku, engl. CFD) ili jednostavno žele proširiti svoje znanje, pripremio je besplatni vodič “Kako trgovati cijenom Bitcoina”. Vodič je prilagođen svim razinama znanja i možete ga preuzeti preko linka ispod.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom Bitcoina” preuzmite ovdje.

Uspon kriptovalute djelomice je bio potaknut ulaskom tradicionalnih ulagača u digitalno tržište. Poznati milijarderi sa Wall Streeta prošle godine su javno podržavali kriptovalutu, što je dodatno potaklo njen rast. Njihove izjave su ohrabrile druge, skeptične investitore da uđu u ovo novo tržište.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Velike financijske tvrtke kao što su PayPal i Fidelity također su podržale kriptovalutu, pri čemu Fidelity podržava upotrebu Bitcoina na svojoj platformi. Osim toga, tvrtke kao što u Square i MicroStrategy su počele kupovati Bitcoin.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom Bitcoina” preuzmite ovdje.

Drugi razlog za rast cijene Bitcoina su mali ulagači koji se plaše propuštanja nove prilike na digitalnom tržištu, te se odlučuju na kupnju kriptovalute. Ipak, treba naglasiti da je posljednji rast Bitcoina prije svega potaknut velikim investicijama, što bi ovoj kriptovaluti moglo omogućiti stabilniji rast, za razliku od ranijih oscilacija i skokova izazvanih medijskom pažnjom i špekulacijama.

Osim toga, opskrba Bitcoinom je sve manja, jer troškovi rudarenja jednog novčića postaju sve veći, što također potiče rast cijene.

Analitičari Bloomberga smatraju da bi rastući se trend tržišta kriptovaluta trebao nastaviti u 2021. godini jer središnje banke vjerojatno neće povećati kamatne stope niti odustati od poticajnih gospodarskih programa koji izazivaju visoku inflaciju. Ove monetarne mjere bez presedana koje su na snagu stupile kako bi se ublažio negativan utjecaj pandemije virusa korona potakle su potražnju za zlatom i Bitcoinom prethodne godine.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom Bitcoina” preuzmite ovdje.

 

CFD-ovi (ugovori za razlike) su kompleksni instrumenti s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 74% - 89% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti shvaćate li kako funkcioniraju CFD-ovi i možete li si priuštiti visoki rizik od gubitka novca. Budite svjesni: možete izgubiti sve, no ne više od salda na računu za trgovanje. Ti proizvodi možda nisu prikladni za sve klijente, stoga svakako morate biti sigurni da razumijete rizike i potražiti neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili zahtjev za transakcijom u bilo kojem financijskom instrumentu. Fortrade odbacuje svaku odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih informacija, kao niza bilo kakve posljedice koje nastanu kao posljedica uporabe ovih informacija. Ne daju se bilo kakva jamstva točnosti ili potpunosti tih informacija te, stoga, svaka osoba koja djeluje na temelju tih informacija, čini to u potpunosti na vlastiti rizik. Informacije na ovom web-mjestu nisu namijenjene za stanovnike Sjedinjenih Država ili Belgije i nisu zamišljene da budu distribuirane ili korištene od strane bilo koje osobe, u bilo kojoj državi ili jurisdikciji u kojima bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti s lokalnim zakonima ili regulativom.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive