Obavijesti

Promo sadržaj

Skupljate naljepnice na Petrolu i kupujte vrhunsko posuđe

Skupljate naljepnice na Petrolu i kupujte vrhunsko posuđe
1

U akciji možete sudjelovati skupljanjem naljepnica od 23. listopada do 26. siječnja 2020. godine. Za svaku kupnju u iznosu od 50 kuna na benzinskoj postaji kupci dobivaju jednu naljepnicu...

Svi koji uživaju u kuhanju sigurno će obožavati liniju posuđa Rosmarino Baste. Baste linija posuđa pogodna je za upotrebu na svim vrstama štednjaka i periva u perilici posuđa. A vrhunsko posuđe, zahvaljujući Petrolu, možete kupiti uz uštedu do 66 posto. U akciji možete sudjelovati skupljanjem naljepnica od 23. listopada do  26. siječnja 2020. godine koje ćete dobiti kupnjom na benzinskim postajama. Za svaku kupnju u iznosu od 50 kuna na benzinskoj postaji kupci dobivaju jednu naljepnicu. Vozači teretnih vozila sa spremnikom čiji je jednokratni obujam veći od 100 litara i kupci loživog ulja za svaku kupnju u iznosu od 200 kuna dobivaju jednu naljepnicu. 

Kada skupite traženi broj naljepnica s pripadajućim popustom, svoj kupon sa sakupljenim naljepnicama predajte na bilo kojoj benzinskoj postaji. 

Posuđa Rosmarino Baste ima non-stick kvalitetni mineralni premaz, hrana se ne lijepi za  posudu, a i kuha se s minimalnom upotrebom masnoće. Ručke linije Baste posuđa izrađene su od kvalitetnoga nehrđajućeg čelika. Ručke se ne zagrijavaju i ne provode toplinu, što omogućuje lakše rukovanje. Po povoljnim cijenama možete kupiti lončić za umake, tavu za pečenje, tavu za palačinke... Posuđe se može kupovati do 2. veljače 2020. ili do isteka zaliha. 

Više na www.petrol.hr/akcije/2019/10/rosmarino.html.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.