Obavijesti

Promo sadržaj

Slabo poznata biljka uklanja bol u zglobovima u 4 tjedna

Slabo poznata biljka uklanja bol u zglobovima u 4 tjedna
10

Svakodnevno vodimo računa o vanjskom izgledu, međutim često zaboravljamo na zglobove koji u našem životu odigravaju ključnu ulogu. Loša prehrana, stres i manjak kretanja utječu na njihovu postupnu degradaciju

Nažalost, mnogi od nas to shvaćaju prekasno, kada zglobovi već bole i otežavaju obavljanje svakodnevnih obaveza. Stručnjaci iz Njemačke otkrili su 1 prirodan ekstrakt koji pobjeđuje sve uzroke bolova u zglobovima.

Djeluje na uzrok boli

Osobe pogođene kroničnom boli zglobova, konačno ne moraju biti osuđene isključivo na uzimanje sredstava protiv bolova u obliku tableta, gelova ili masti. Ove metode jedino djeluju privremeno i umjesto da liječe, samo maskiraju sve veći problem.
Bolesti zglobova su jedna od najčešćih bolesti XXI stoljeća, zbog čega nas sa svih strana bombardiraju reklamama za različita sredstva protiv bolova zglobova koja se temelje na kemijski stvorenim tvarima. Većina njih ne djeluje uopće ili djeluje samo na nekoliko sati, umanjujući isključivo bol. Ipak, nijedan od ovih proizvoda neće pobijediti pravi uzrok boli. Uz to, njihov sastav može uzrokovati mnoge neželjene nuspojave. U nedostatku učinkovitog remedija, istraživači iz Münchena su prihvatili zadatak stvaranja 100% sigurnog sredstva za obnovu zglobne hrskavice za osobe bilo koje starosne dobi. Prijelomno dostignuće je bilo otkriće 1 prirodnog sastojka koji unesen u organizam aktivira proces samoobnove zglobne hrskavice.

Prirodna moć s dalekih Anda

Ispostavilo se da je ovaj prijeloman sastojak zapravo neobično rijetka biljka koja raste isključivo u višim oblastima Anda i poznata je pod imenom Maca. 7-godišnja ispitivanja stručnjaka iz Münchena pokazala su  da ekstrakt njezinog korijena djeluje protuupalno i analgetski gotovo odmah nakon uporabe. Potpuna obnova zglobova traje oko 30 dana pri redovitoj suplementaciji. Štoviše, ovaj ekstrakt posjeduje snažna adaptogena svojstva, što znači da se njegovo djelovanje prilagođava individualnim potrebama svakog organizma u ovisnosti o spolu i starosnoj dobi osobe koja ga koristi.

Učinkovitost potvrđena stručnim testovima

Njemački stručnjaci su u neovisnim, kontroliranim testovima provedenim na 2347 osoba iz ispitaničke skupine potvrdili da ekstrakt korijena Mace sprječava degradaciju i oštećenje hrskavičnog tkiva. Uz to, poboljšava zacjeljivanje oštećenja ovog tkiva i sprječava nastanak oštećenja koštanog tkiva. Zahvaljujući tome, Maca pomaže zaštititi se ne samo od upale zglobova, nego i osteoporoze.

Dakle, što uraditi kada se želimo jednom zauvijek oprostiti od bolova u zglobovima – bez nuspojava? Rješenje je ekstrakt korijena Mace – 100% prirodna tvar koja radikalno poboljšava funkcionalnost zglobova.

Do sada se nijedna neinvazivna metoda nije čak niti približila ovako nevjerojatnim učincima. Na ovaj način je ekstrakt Mace u vrlo kratkom vremenskom roku dobio priznanje stručnjaka u Sjedinjenim Državama i Zapadnoj Europi. Od nedavno je također dostupan u Hrvatskoj. Trenutačno postaje sve popularniji među osobama koje žele jednom zauvijek pobijediti bol u zglobovima i vratiti punu pokretljivost.

Stalno rastući broj ljudi kupuje tako velike količine ekstrakta Mace, da ga se trenutačno može kupiti isključivo preko interneta. Ispod objavljujemo oficijalnu poveznicu do stranice jedinog distributera u Hrvatskoj.

Provjerite kako brzo i učinkovito pobijediti bol u zglobovima u mjesec dana >>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini