Obavijesti

Promo sadržaj

SmartScan - prati što kupuješ, sakupljaj bodove i nagradi se

SmartScan - prati što kupuješ, sakupljaj bodove i nagradi se
5

Koliko ste puta ušli u trgovinu po samo dvije-tri stvari, a izašli iz nje s računom od nekoliko stotina kuna? Ne brinite, niste usamljeni, i nama se to događalo, čak bismo mogli reći da je bilo redovito

Znamo i prvo pitanje koje vam je palo na pamet. Koliko to košta? 

Aplikacija je besplatna, a potrošit ćete nešto slobodnog vremena. I to je to.

Teško je uvijek pratiti troškove, što smo sve kupili, koliko smo potrošili, a i računi se obično izgube ili završe u smeću. Tada se lako dogodi da ste opet kupili šećer, iako kod kuće imate već nekoliko kilograma, a i omekšivača za rublje ima ponešto viška.

Woman Shopping for Asparagus

Kako si pomoći?

Jednostavno, postalo je lako pratiti svoju potrošnju i planirati buduće kupovine - uz SmartScan.

SmartScan je aplikacija koja je razvijena od strane GfK Centra za istraživanje tržišta. Svrha SmartScana je prikupljanje podataka o kupnji robe široke potrošnje za potrebe GfK Panela kućanstava koji, koristeći inovativne tehnologije, pretvara prikupljene informacije u nalaze i preporuke te tako pomaže tvrtkama da unaprijede svoju ponudu i izbor za potrošača.

U kratkim crtama...

Pomoću SmartScan aplikacije skenirate bar kodove na kupljenim proizvodima i na kraju fotografirate račun. Nakon toga na jednom mjestu imate točne podatke što ste i kada kupili, u kojoj trgovini i koliko ste novca potrošili. 

Redovnim skeniranjem proizvoda, nakon svake kupnje, sakupljate bodove koje kasnije možete zamijeniti za neki od proizvoda iz GfK kataloga koji uključuju male kućanske aparate, multimedijalne uređaje, kućni tekstil i slično.

Kako krenuti?

Kako bismo započeli naše druženje, popunite upitnik na stranici, instalirajte aplikaciju na svoj pametni telefon, pratite upute i možete odmah početi sa skeniranjem. Želimo vam uspješne kupnje, dobre prilike, iskorištene akcije i nadamo se dugoj i uspješnoj suradnji.

Za više informacija, posjetite naše stranice.

https://panel.gfk.com/scan-hr/glavnastranica/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline