Obavijesti

Promo sadržaj

Spremite se za uzbudljivo PUBG prvenstvo Hrvatske!

Spremite se za uzbudljivo PUBG prvenstvo Hrvatske!
1

Iz tvornice domaćeg brenda Good Game Global stiže još jedna odlična vijest za sve obožavatelje esporta i uzbudljivih gaming turnira

Jedna je od najuspješnijih igara Playerunknown’s Battlegrounds iliti PUBG, koja je u vrlo kratkom vremenu zaludila svijet i postala svojevrsnim fenomenom u esports svijetu, okupit će najbolje hrvatske igrače na atraktivnom finalnom natjecanju koje će se održati 15. prosinca u Cineplexxu City Center one Zagreb East. Mjesta ima za samo 48 najboljih igrača, a prijave za kvalifikacijsko natjecanje otvoreno je do 12. prosinca! 

Igra PlayerUnknown’s Battlegrounds svoju je popularnost potvrdila i rekordom s početka ove godine. Naime, u siječnju je zabilježen podatak da ju je na Steamu istovremeno igralo čak 3.2 milijuna igrača. Vještine, borbeni duh i znanje domaćih poklonika moći će se provjeriti za samo dva tjedna pa ukoliko posjedujete sve ono što jedan PUBG ratnik treba imati, potrebno se prijaviti na službenoj stranici PUBG.GG.me. Prijave su otvorene samo za prvih 450 natjecatelja koji putem emaila potvrde svoje sudjelovanje. U sklopu kvalifikacija, igrači će biti podijeljeni u šest skupina, a igrat će se četiri online kvalifikacijska meča. Samo će 48 najboljih igrača dobiti pozivnicu za finalni okršaj koji je na rasporedu 15. prosinca, a tamo će im se pridružiti i SprEEEzy i CholaPC, najbolji hrvatski PUBG streameri. Pobjednik ovog atraktivnog natjecanja osvojit će novčanu nagradu u iznosu od 5.000 kuna, drugoplasirani 3.000 kuna dok će trećeplasirani kući otići s 2.000 kuna. 

Organizatori su pripremili i brojna druga iznenađenja pa će tako posjetitelji imati priliku upoznati i družiti se s omiljenim Youtuberima, osvajati atraktivne nagradne, pratiti uzbudljivo finale na velikom kino platnu, te ostvariti pravo na dodatne pogodnosti. Kako bi osigurali svoje ulaznice, potrebno se što prije registrirati na službenoj stranici jer je broj ulaznica ograničen. 

Ponosni partneri i pokrovitelji ovog natjecanja su Samsung, Sancta Domenica, Optima Telekom, Cineplexx, City Center one, Mikronis računala, Polleo Sport, Hell Energy i White-Shark periferija. Finale će se igrati na računalima Mikronis koji sadrže i3 8100, 8gb rama, GTX 1060 i 240gb ssd. Monitore će osigurati Samsung, a periferija na kojoj će se igrati je White Shark. Natjecatelji koji se plasiraju u veliko finale imaju pravo donijeti svoju periferiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kvalifikacijski i finalni mečevi moći će se pratiti putem streama na Good Game Global Youtube kanalu, Spreeezy kanalu te CholaPC kanalu. Više informacija o nadolazećem spektaklu može se pronaći na službenoj stranici PUBG.GG.me, Good Game Discordu te Facebook stranici Good Game Global. Posjetitelje Cineplexxa na meetup-u osim SprEEEzya i CholePC-a očekuju i AdnanBro, Nedim i Duky420, a ulaznice je moguće kupiti na webu Cineplexx.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.