Obavijesti

Promo sadržaj

Stil je važan, ali udobnost je na prvom mjestu! Pronašli smo najljepše i najudobnije modele

Stil je važan, ali udobnost je na prvom mjestu! Pronašli smo najljepše i najudobnije modele
4

Tko kaže da udobno ne može biti stylish? Ove jeseni nose se upravo modeli obuće koji garantiraju najudobniji korak, a pritom izgledaju nevjerojatno!

Uz ponudu obuće i modnih dodataka u Deichmannu, početak jeseni dočekat ćemo u najudobnijim modelima cipela, tenisica te s modnim dodatcima koji će naše jesenske outfite učiniti neodoljivima!

Nepogrešive tenisice

Živa u termostatu mora se još poprilično spustiti da bismo se odrekli nošenja tenisica, a kada pogledate modele najtraženijih sportskih brendova u Deichmannu bit će vam jasno i zašto. Tenisice su svestrane, udobne, lako se uklapaju u sve skoro stilove i uvijek izgledaju svježe. U Deichmannu smo pronašli hit komade poput bijelih adidas tenisica s veselim printom, Nike court modela u pastelnim bojama te sportskih tenisica crno-crvene kombinacije brenda Puma. Posebno veseli činjenica da brojni modeli sportskih i modnih tenisica u Deichmannu trenutno dolaze uz sniženu cijenu, što predstavlja pravu priliku da osigurate modele top svjetskih brendova!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Glomazni potplati za grunge jesen

Niti ove jeseni nećete pogriješiti odlučite li se za cipele ili čizme chunky potplata koje će vama dati par centimetara visine, a vašem outfitu donijeti notu grunge stila koji kao da je stvoren za hladnije dane. Da, chunky se i dalje nosi, a u Deichmann trgovinama možete birati između loaferica, čizmi i gležnjača koje dolaze s platformom kako bi korak bio udoban, stabilan i beskrajno stylish. Glomazne modele pronašli smo u neutralnim bojama, što znači da ćete vrlo lako graditi outfit koji u isto vrijeme može biti i minimalistički, ali s dodatkom snažnog statementa!

Neutralne boje i vječna klasika

Mini torbice jakih i neonskih uzoraka spremamo do idućeg ljeta, kako bi napravili mjesta nešto veće mode zagasitih i klasičnih jesenskih boji poput crne, bež i smeđe koje će se slagati s našim čizmicama i gležnjačama. Kožne torbice idealan su odabir za jesenske dane, ali u Deichmann asortimanu pronaći ćete i modele od vinila, platnene te torbice od kombiniranih materijala s prišivcima, privjescima i printom za dodatak živosti u hladnije jesensko vrijeme.

U Deichmann trgovinama ove jeseni potražite trenutno najtraženije modele obuće i modnih dodataka top svjetskih brendova po najpovoljnijim cijenama.

Posjetite https://www.deichmann.com i razgledajte ponudu te pronađite svoj idealan jesenski stil!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane
5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!