Obavijesti

Promo sadržaj

Što će se dogoditi, ako budete 30 dana nanosili najučinkovitiji serum za rast trepavica?

Što će se dogoditi, ako budete 30 dana nanosili najučinkovitiji serum za rast trepavica?
7

Ako niste zadovoljni s dužinom i gustoćom vaših prirodnih trepavica, ujedno vam se ne sviđaju umjetne, rješenje za vaš zavodljivi pogled se skriva u serumu za rast trepavica Lux-Factor Eyelash.

Duže i tamnije trepavice će probuditi vaš pogled i dignuti vaše samopouzdanje. Uz pomoć seruma vam trepavice mogu narasti do takve dužine, da više uopće nećete trebati maskaru, jer će biti prirodne trepavice potpuno dodatno istaknute.

DA LI JE SERUM ZA RAST TREPAVICA UOPĆE PRIMJEREN ZA MENE?

Svakako. I djeluje baš na sve trepavice. Ujedno ga možete koristiti i na svojim obrvama.

Serum Eyelash je dobio brojne pozitivne komentare i pohvale, između mnogih i od Kaje Jeromel, ona ga je testirala 30 dana i povjerila nam je svoje iskreno mišljenje o njemu. Prirodni stimulans za rast, gustoću i oporavak trepavica Lux-Factor Eyelash je jednostavan za upotrebu, djeluje već nakon dva do 4 tjedna. S redovitom upotrebom možete doseći i do 25% dulje trepavice, serum isto tako sprječava lomljenje i ispadanje vaših prirodnih trepavica. Pored toga ćete i dodatno uštedjeti s kupnjom seruma, nećete trebati više kupovati maskaru za trepavice, bit ćete toliko zadovoljni sa svojim prirodno dugim i tamnijim trepavicama.

KAJA JEROMEL ISKRENO O ISKUSTVU SA SERUMOM LUX-FACTOR EYELASH:

"Čim sam otvorila paket, vidjelo se da proizvod ima odličan aplikator, a i pakiranje je super. Strah me je bilo prvog nanošenja, brinulo me je, da će dražiti moje oči, ili da će me oči svrbjeti, da će se suziti ili bilo što slično da će se dogoditi. Već nakon prvog nanošenja sam osjetila da moje oči serum odlično podnose, to je potvrdilo i testiranje od 4 tjedna.''

''Što se tiče samog nanošenja, mišljenja sam da je serum potpuno jednostavan za upotrebu, jer je aplikator mekan i tanak, zato serum s lakoćom nanosim na korijen gornjih/donjih trepavica.  Proizvod sam nanosila svako jutro i večer, jer sam se radovala rezultatu nakon ta 4 tjedna. Ujutro, nakon što sam se umila, nanijela sam serum, oprala zube i jednostavno nastavila s nanošenjem make-upa. Sviđa mi se i činjenica da serum možeš nanositi istovremeno s drugom šminkom i tako uvijek izgledati dotjerano.''

''Odlične rezultate sam opazila, već nakon prvog tjedna testiranja. Svaki tjedan sam jedva dočekala da slikam svoje trepavice i usporedim ih sa slikom prije testiranja. Nakon 4 tjedna testiranja sam bila oduševljena sa svojim trepavicama. U zadnjem tjednu sam 4 puta doživjela, da su me ljudi pitali da li idem na nadogradnju trepavica ili da li imam umjetne.   I bez maskare izgledaju duge, tako da nisam više opsjednuta s tim, da je svaki dan nanosim."

"Uvijek sam imala kratke trepavice, stavljala na njih 5 slojeva maskare odjednom, ujutro za nanošenje i uvijanje trepavica potrošila 10 do 20 minuta. Sada maskaru niti ne trebam, da bi trepavice izgledale duge. U slučaju i da nanosim maskaru, to mi uzme možda minutu ili manje, ali je rezultat svakako bolji. Moje trepavice su neusporedivo duže nego prije testiranja, isto tako puno, puno gušće. Jako sam zadovoljna!"

SERUM MOŽETE UPOTREBLJAVATI I NA SVOJIM OBRVAMA

Serum odlično djeluje i na obrve, tako da ako želite jače i punije obrve (koje će svakako uljepšati i podmladiti vaš izgled) možete ga slobodno upotrebljavati istovremeno na trepavicama i na obrvama. Svi sastojci su dermatološki provjereni i klinički ispitani, zato je serum primjeren i za najosjetljivije oči. Preporučuju ga kozmetolozi i farmaceuti. Da li vas zanima što je o serumu rekla jedna od farmaceutkinja? Provjerite u videu u nastavku.

Za dodatnih 15% popusta iskoristite kod: 24SATA – kod vrijedi samo do utorka, 20. prosinca! Kod za popust možete upisati na internet stranici ili s pozivom telefonski broj 01 330 93 65 , trebate reći da želite iskoristiti kod za dodatnih 15% popusta prilikom kupnje.

DA LI I VI ŽELITE ZAVODITI S PRIRODNIM I DUGIM TREPAVICAMA?

Upravo sada možete dobiti serum za rast trepavica LUX-FACTOR po promotivnoj cijeni sniženoj, sada sa 50 % popusta, samo na luxfactor.com ili na telefonskom broju 01 330 93 65.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.