Promo sadržaj

Komentari 0

Što je zajedničko novinarki, radijskom voditelju i event menadžerici?

Što je zajedničko novinarki, radijskom voditelju i event menadžerici?

Donijeli su najbolju odluku (n)ove generacije!

Što imaju zajedničko novinarka, radijski voditelj i event menadžerica? Donijeli su najbolju odluku nove generacije jer su odabrali Edward Bernays University College za razvoj svojih karijera u području komunikacija i turizma.

Maja Krištafor je mlada novinarka i iskusna freelencerica, a voli se predstaviti i kao društvena aktivistica u nastajanju. Ivan Ljubičić je radijski voditelj, dok se u slobodno vrijeme ozbiljno bavi pjevanjem zbog čega ćete ga možda prije i prepoznati pod umjetničkim imenom „Ivano“. Lea Kosović je vlasnica event management agencije, LoL Agency, koju je otvorila već tijekom studija, a danas, nekoliko godina kasnije, sa svojim timom uspješno organizira mnoge događaje diljem Hrvatske. Njih troje odlučili su se za studije koji oblikuju hrabre lidere, svestrane menadžere i kreativne poduzetnike – studije na Bernaysu.

Maja, Ivano i Lea svoje su hobije pretvorili u posao, stoga svakoga dana ustaju s osmijehom i kreću u dan koji nikada nije isti kao onaj prethodni. Upravo tome je doprinio i studij na Edward Bernays University Collegeu, gdje je jedna od najistaknutijih prednosti studiranja obveza odrađivanja stručne prakse na svakoj godini studija, uz mogućnost zapošljavanja u struci, a neki od studenata, poput uspješne i ambiciozne Lee odlučili su otvoriti svoje tvrtke. Upravo iz tog razloga Bernays svojim studentima osim kvalitetnih praktičnih znanja, osigurava i praksu u okviru nekoliko partnerskih organizacija, a broji ih više od 120 – od poznatih agencija do međunarodno prepoznatih korporacija. Zahvaljujući tome, 25 % studenata zaposli se tijekom studija, a gotovo 90 % studenata pronađe svoj posao iz snova u prva tri mjeseca nakon završetka studija.

Da bi studenti bili još konkurentniji na tržištu rada, na Bernaysu su se pobrinuli kreiranjem najinovativnijih studija komunikacija i turizma koji prate najnovije svjetske trendove industrija. Na tim studijima predaju priznati stručnjaci iz akademskih i poslovnih krugova, a sve je okrunjeno velikim brojem sati stručne prakse kako bi se studente pripremilo za realan poslovni svijet i tržište rada. Studenti Bernaysa tako tijekom pet godina studija prođu kroz više od 1 000 sati ispunjenih praksom.

Hoće li budućnost biti sve što želiš? Ti odlučuješ! Stoga donesi najbolju odluku (n)ove generacije i upiši studije na Bernaysu. Više informacija o Bernaysu i upisima pronađi na poveznici.