Obavijesti

Promo sadržaj

Što kažete na zabavan vikend uz povoljan shopping?

Što kažete na zabavan vikend uz povoljan shopping?

Crazy Weekend u Designer Outletu Croatia donosi 70% popusta

Mnogima omiljeno mjesto za shopping, modni gradić Designer Outlet Croatia, u vikendu pred nama, od 6. do 8.3., svojim posjetiteljima priprema mnoštvo zabave i ludih 70% popusta.

Ožujak je mjesec koji najavljuje proljeće, a lijepo vrijeme zove na zabavu, ali i na nove modne kombinacije. Kako bi što prije ulovili najbolje trendi komade za toplije dane kojih će pred nama biti sve više, Designer Outlet Croatia pripremio je Crazy Weekend ponudu. Armani Exchange, Barbolini, Guess, Ecco, Europa 92, Lee Cooper, Pepe Jeans, Regatta, Under Armour i brojni drugi svjetski poznati brendovi ovog vikenda snizit će cijene na odabrane artikle za čak 70%. Nova sezona u modni svijet uvijek donosi i brojne nove trendove. Od upečatljivih komada do neočekivanih uzoraka i kombinacija boja, iz široke ponude više od 100 fashion i lifestyle brendova možete odabrati modele koji će unijeti svježinu u vaše ormare. Dok vi uživate u shoppingu, vaši najmlađi mogu uživati u brojnim zabavnim sadržajima koji vas ovog vikenda očekuju na ulicama modnog gradića u malom. U subotu i nedjelju ulice Designer Outleta Croatia će preplaviti mnoštvo zabave, predstava i raznih trikova koji će shopping uz odlične popuste učiniti još zabavnijim.

Regatta muška majica - prije 169.00kn sada 49.00kn Pepe Jeans haljina - prije 589.00kn sada 176.70kn Lee Cooper haljina - prije 549.00kn sada 164.99kn
9
| Foto: Designer Outlet Croatia

Najluđe popuste i najbolje modne trendove pronađite u šarmantnoj atmosferi jedinstvene shopping destinacije na samo 20 minuta od centra Zagreba i na https://www.designeroutletcroatia.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.