Obavijesti

Promo sadržaj

Što pokloniti za nadolazeće blagdane?

Što pokloniti za nadolazeće blagdane?
3

Drži li vas noću budnima smišljanje ideja za božićne poklone? Srećom, Huawei vam dolazi u pomoć!

Možete birati između velikog broja prijenosnih računala, pametnih telefona i satova, i lako pronaći savršen dar za sve ukuse, potrebe, prilike ili budžete.

Pametni sat ili pametna narukvica kao motivacijski poklon

Huawei je globalni lider u proizvodnji nosivih uređaja kao što su pametni satovi. Razlikuju se po značajkama, stilu, namjeni i rasponu cijena, a svaki od njih nudi mnoge korisne funkcije za praćenje sporta i zdravlja, izvrsno korisničko iskustvo i impresivno dugotrajno trajanje baterije. Tijekom Božića i Nove godine mnogi donose odluke o poboljšanju zdravlja koje planiraju slijediti u nadolazećim mjesecima. Pametni sat mogao bi biti savršen dar za održavanje motivacije i praćenje napretka.

Novi Huawei Watch GT 3 dar je koji bi svatko volio pronaći ispod božićnog drvca. Dostupan je u dvije varijante - delikatnija veličina od 42 mm i smjelija od 46 mm. Obje verzije izgledaju elegantno i otmjeno, a dizajnom podsjećaju na tradicionalne satove. To će biti pozitivno iznenađenje za ljude koji više vole elegantniji nego sportski izgled, ali ne žele odustati od naprednih funkcija praćenja zdravlja i kondicije. Watch GT 3 može pratiti otkucaje srca, zasićenost krvi kisikom, razinu stresa i ciklus spavanja. Također može biti vaš osobni trener pružajući precizno praćenje aktivnosti, prilagođene programe treninga i prijedloga kako poboljšati kvalitetu i intenzitet treninga. Sve funkcije podržava impresivna baterija koja traje do 2 tjedna, tako da ne morate brinuti o čestom punjenju.

MateBook14s - praktičan poklon koristan na poslu i u slobodno vrijeme

Dobar laptop danas je neophodan jer puno vremena radimo remote i hibridno. Ovisno o vašim potrebama, možda ćete preferirati nešto svestrano i pristupačnije za svakodnevnu upotrebu i zabavu, uređaj s vrlo jakim performansama za posao ili lagano prijenosno računalo za nošenje gradom. Svaki Huawei MateBook je vrhunski uređaj i ima prekrasan dizajn, impresivan FullView zaslon, izdržljivu bateriju, učinkovito hlađenje i još mnogo toga. Huawei MateBook prijenosna računala čuvaju vam leđa i omogućuju pronalazak prijenosnog računala koje će odgovarati vašim potrebama.

MateBook 14s najnoviji je dodatak obitelji Huawei MateBook računala. Impresionira dizajnom i performansama, tanak je i upadljive boje. Opremljen je Intel® Core™ procesorom 11. generacije i integriranom grafikom Intel® Iris® Xᵉ, 2.5K FullView zaslonom na dodir, baterijom velikog kapaciteta od 60Wh i adapterom za napajanje od 90W, što znači da može raditi do 3 h sa samo 15 minuta punjenja. MateBook 14s idealan je za one s užurbanim životnim stilom jer će ispuniti sva njihova očekivanja. Elegantan je gotovo poput modnog tech dodatka, može dugo raditi bez punjenja, lagan je i lak za nošenje i ima vrlo impresivne performanse koje vas neće iznevjeriti.

Pametni telefon kao modni dodatak koji nosimo cijelo vrijeme

Ako postoji jedan tehnološki uređaj bez kojeg ljudi ne mogu živjeti, onda je to pametni telefon. Pametni telefoni nam pružaju sve važne karakteristike koje nadilaze funkcije izravno povezane s telefonom. Trebamo ih kao pomoćnike za svakodnevne zadatke, za posao, za financije i zabavu. Također ih tretiramo kao fotografsku opremu koja će nam omogućiti ne samo snimanje izvanrednih fotografija, već i njihovo dijeljenje sa svijetom u roku od jedne sekunde. Huawei je poznat po moćnim mobilnim fotografijama i nudi veliki izbor modela. Novi Huawei mobitel nova 9 impresionira raznim noćnim načinima rada kao što su Extreme Night Shoot, Night Portrait i Huawei Super Night Selfie algoritam. Zahvaljujući većem izboru načina noćnog fotografiranja, možete biti sigurni da nećete propustiti nijedan trenutak vrijedan fotografiranja čak i pri slabom osvjetljenju ili noću. Ali, nova 9 je više od telefona za fotografiranje. Kombinira izniman, ultra-lagani dizajn u dvije verzije boja - Starry Blue i Black, izvrsne performanse i bateriju kapaciteta 4300 mAh s Huawei SuperCharge punjačem od 66 W kojem je potrebno samo 38 minuta da potpuno napuni bateriju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj