Obavijesti

Promo sadržaj

Story dizajnerski mjesec: Otkrivamo ovogodišnje dizajnere i nove hit modele

Story dizajnerski mjesec: Otkrivamo ovogodišnje dizajnere i nove hit modele
1

Godina koja ni po čemu nije tipična no jedna tradicija se nastavlja; dizajnerski modeli pristupačni svima, i ove godine se ekskluzivno mogu kupiti uz magazin Story za 59,90 kuna

Modeli koji će trajati više od jedne sezone, detalji koje ćete moći nositi u nekoliko prilika, torbica koja će čuvati vaš tablet a u koju će stati i ostale sitnice, naušnice uz koje ćete biti zamijećeni, samo su neki od ključnih karakteristika artikala koje ove godine možete naći u ponudi dizajnerskih artikala koje su za vas pripremili ALDUK, HIPPY GARDEN i ZIGMAN.

Prvi paket je možete naći u prodaji od 29. 7. kada su u ponudi ALDUK marama i gumica, točnije praktičan model 2 u 1 a o njegovoj nosivosti govore najbolje same fotografije street style mode na kojima je naša poznata plesačica Tina Walme odlično pokazala sve stilove i načine kako ovaj artikl koji dolazi u četiri različite boje možete iskombinirati i nositi.

Osim što će ova satenska gumica nježno čuvati vašu kosu, marama, osim detalja za nju, može postati i lijepa dekorativna maramica u sakou vašeg partnera. Svoju bajkovitu modnu priču Ivan Alduk ovim je modelom potpisao i na ovoj marami i gumici, kako bi dašak romantike i slatkoće života, prave dolce vite mogli imati svakoga dana uz sebe. Ovaj proizvod u potpunosti je proizveden u Hrvatskoj.

4.8. stiže novi artikl, a to su HIPPY GARDEN naušnice. Đurđica Vorkapić koja stoji iza branda HIPPY GARDEN poznata je po tome što u svojim kreacijama i njihovoj prezentaciji uvijek ide korak dalje. Inovativna, korak ispred vremena a uvijek u duhu s pravom ženskom snagom. Za ovu godinu osmislila je posebno lijepe naušnice u obliku leptirovih krila. Dva modela od crnog pleksija elegantno i upečatljivo stoje na svakom uhu. Lagane a velike, visokog sjaja, zasjat će i uz vaše lice. Zoom konferencije i video pozivi sad mogu postati puno zanimljiviji uz ovako upečatljiv i raskošan accessoires. Nešto što se može kombinirati i za večernje i za dnevne kombinacije, pametna je investicija. Proizvod je u potpunosti proizveden u Hrvatskoj. I ovaj artikl, kao i sve ostale, moći ćete naći u paketu Story + dizajnerski model za 59,90 kuna.

U kolovozu, točnije 19. 8. stiže i zadnji artikl, dizajnera koji povezuje mnoge svjetske zvijezde i naše čitatelje a to je ZIGMAN torbica iza koje stoji dizajner Juraja Zigmana. Originalno osmišljena za nošenje vašeg tableta, mobitela i ostalih sitnica, no njen lijepi dizajn i praktičnost zasigurno će joj osigurati mjesto među vašim najdražim torbicama. Početak školske godine može postati šareniji uz nju. Praktična je i kao neseser ali i torbica za izlaske. Dovoljne veličine da stane sve za odlazak na kavu i špicu, s praktičnom ručkicom za nošenje oko ruke. Osim o estetici Zigman uvijek razmišlja i o praktičnoj strani a ovaj unisex model nešto je što će osvježiti svačiju modnu zbirku.

Sve modele u prodaji možete naći po cijeni od 59,90 kuna a u prodaji će biti ukupno 2 tjedna od datuma kada su plasirani. Za više detalja i inspirativnih fotografija, pratite portal Story.hr i lifestyle tjednik Story koji će pratiti ovaj Story dizajnerski mjesec i dizajnere s više detalja, te svakako zatražite svoje najdraže modele na vašem najbližem prodajnom mjestu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini