Obavijesti

Promo sadržaj

Story predstavlja: Chic dizajnerske komade koji će vas oduševiti

Story predstavlja: Chic dizajnerske komade koji će vas oduševiti

Ne propustite Storyjevu modnu poslasticu

Budite u trendu uz pristupačne dizajnerske artikle, izrađene ekskluzivno za Story dizajnerski mjesec. Iskoristite jedinstvenu priliku i upotpunite svoj stil chic komadima s potpisom BiteMyStyle by Zoran Aragović, eNVy room i Boudoir.

Story dizajnerski mjesec otvorio je Zoran Aragović!

Poznato ime hrvatskog dizajna već dulje od 15 godina uveseljava modne znalce brendom BiteMyStyle, koji krase bogati koloriti i uzbudljivi uzorci. Pobornik pop kulture i odjeće sa stavom, ekskluzivno je za Story osmislio jedinstven BiteMyStyle accessories, savršen za ljeto! Praktična dizajnerska torbica može se nositi u struku ili preko ramena i dolazi u dvije nijanse te ju je moguće nabaviti u transparentno ružičastoj ili vječito trendi crnoj. Torbice krasi i kulerski remen kojim ćete nedvojbeno privući pozornost modnih insajdera. Model koji će sigurno trajati više od jedne sezone možete naći uz časopis Story do 7. kolovoza.

Modni duo eNVy room, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Osmislili su jedinstven print za 100% pamučnu majicu koja se može kombinirati uz kulerske traperice, poslovnu suknju ili vruće hlačice. Fenomenalna majica će uz Story dizajnerski mjesec biti dostupna od 4. kolovoza. Majicu je moguće odabrati s romantičnim ilustracijama u dvije varijacije, roza i crvenoj, te nijansama plave i žuto-zelene. Upečatljiv eNVy room dizajn bit će točka na "i" svakoj modnoj kombinaciji!

Boudoir, točnije sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Tomašević, uvijek nas iznova očaraju bajkovitim kreacijama i ženstvenim printovima, a uz Story dizajnerski mjesec 11. kolovoza kao „šećer na kraju“ stiže i njihov artikl. Ovaj su se put odlučile za „oh so Boudoir“ print na tunici/haljini - dizajnerskom komadu koji je moguće nositi na razne načine. Uživate li na plaži, šećete li gradom ili žurite na piće s prijateljicama, uz Boudoir ćete izmamiti znatiželjne poglede i postići bezvremenski chic stil! Pružite si zasluženi dašak romantike uz limitiran paket Story + dizajnerski artikl.

Sve modele možete naći u prodaji po cijeni od 59,90 kuna. Vaše ljeto službeno može početi uz Story + dizajnerski artikl!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini