Obavijesti

Promo sadržaj

Studentima i do 50% jeftinije karte za autobus

Studentima i do 50% jeftinije karte za autobus
2

Najpovoljnije autobusne karte Arrive studenti mogu kupiti u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji, u istoj ih uskoro očekuju novi promo kodovi s popustom, dok im se u nagradnom natječaju smiješe besplatne karte, MAXtv To Go, i poklon paketi

Arrivina mobilna aplikacija kupnju autobusnih karata čini brzom i krajnje jednostavnom, a novost je dodatni popust na cijenu karte koji se ostvaruje samo u aplikaciji. Drugim riječima, osim što je kupnja putem aplikacije najjednostavnija ona je i najpovoljnija. Kako se pri svakoj transakciji obračunava dodatni popust, a uz to se i svi popusti zbrajaju, studentima koji posjeduju a-iskaznicu povratne karte kupljene u aplikaciji bit će i do 50% jeftinije u odnosu na redovnu cijenu. 

Mobilna aplikacija Arriva Croatia može se preuzeti s App Store i Google Play trgovine. 

Preko nagradnog natječaja do besplatnih karata

Povodom početka nove akademske godine Arriva je za studente organizirala nagradni natječaj "Za besplatne vožnje kući, REC na mobitelu uključi" u kojem dijeli besplatne karte i poklon pakete, a pobjedniku će pripasti 48 besplatnih vožnji u periodu od 6 mjeseci kao i MAXtv To Go Osnovni + MAXsportplus + HBO + Pickbox. 

Natječaj traje do 31.10., a kako u njemu sudjelovati i osvojiti besplatne karte saznaj na www.arriva.com.hr.

Od listopada novi promo kodovi s popustom 

Sve korisnike aplikacije u različitim prigodama Arriva daruje promo kodovima s popustom, a prva iduća bit će već u listopadu.  U tom mjesecu mobilna aplikacija slavi svoj prvi rođendan pa putnici vodećeg autobusnog prijevoznika u Hrvatskoj mogu očekivati promo kod za još povoljnija putovanja do brojnih odredišta diljem zemlje. No već prvog dana listopada korisnicima Arrivine  aplikacije stiže još jedno iznenađenje,  promotivna ponuda u suradnji s taxi Cammeom. 

Kako ti ne bi promaknula niti jedna prilika za uštedu na putovanjima, prati Arrivu na Facebooku i Instagramu