Obavijesti

Promo sadržaj

Studij koji potiče studente u razvoju karijere i odlasku na međunarodnu razmjenu

Studij koji potiče studente u razvoju karijere i odlasku na međunarodnu razmjenu
3

Zagrebačka škola ekonomije i management potiče sve svoje studente u razvoju karijere, stjecanju radnog iskustva već tijekom studija, odlasku na međunarodnu razmjenu i razvijanju kompetencija

Pokretanje videa...

Zagrebačka škola ekonomije i management potiče sve svoje studente u razvoju karijere, stjecanju radnog iskustva već tijekom studija VIDEO

Splićanin Karlo Tonković odlučio se, po završetku V. gimnazije Vladimira Nazora za upis na Zagrebačku školu ekonomije i managementa. “Pri završetku srednje škole tražeći željeni studij saznao sam za ZŠEM koji se po mogućnostima koje pruža studentima razlikovao od drugih fakulteta. Studij ekonomije i managementa kroz koji se stječu znanja iz ključnih područja ekonomije, od marketinga do financija činio mi se kao odličan izbor.

Karlo je sada student četvrte godine na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Uz redovno izvršavanje studijskih obveza, kao član Sportske studentske udruge ZŠEM-a Karlo je uspješno predstavljao školu na mnogim sportskim natjecanjima na kojima je postizao odlične rezultate u tenisu.

Trenutno, je na stručnoj praksi u Credit Suisse AG Luxembourg, globalno investicijskoj banci sa sjedištem u Švicarskoj, u odjelu “Advisory and Sales”. “Po završetku prakse plan mi je upisati MBA program Digital Business and Finance, MBA studij u Luxembourg School of Business. Mogu samo reći da mi je ZŠEM uvelike pomogao da danas budem tu gdje jesam!

Zagrebačka škola ekonomije i management potiče sve svoje studente u razvoju karijere, stjecanju radnog iskustva već tijekom studija, odlasku na međunarodnu razmjenu i razvijanju kompetencija. Rezultat ovakvog rada je uspješan razvoj karijere studenata ZŠEM-a po završetku studija.

Podsjetimo da je Zagrebačka škola ekonomije i managementa prema izvješćima Stručnog povjerenstva Agencije za znanost i visoko obrazovanje najbolje ocijenjena institucija među privatnim i javnim visokim školama te fakultetima u području ekonomije u Republici Hrvatskoj. Uz to, AACSB akreditacija svrstala je ZŠEM među 5% akreditiranih poslovnih škola u svijetu zbog čega je zauzela vodeću poziciju međunarodne poslovne škole u Hrvatskoj. Mreža od 150 partnerskih sveučilišta omogućuje razmjenu studenata u oba smjera i trenutno, čak i u vrijeme pandemije na ZŠEM-u studira 34% međunarodnih studenata.

Želite li i vi biti dio uspješne priče Zagrebačke škole ekonomije i managementa pogledajte našu ponudu studijskih programa i prijavite se za studij već danas.

Preddiplomski studiji ZŠEM-a - 240 ECTS:
Ekonomija i management
Poslovna matematika i ekonomije

Studiji se izvode na hrvatskom i engleskom jeziku u trajanju od četiri godine, a po završetku se stječe zvanje prvostupnika ekonomije. Upis na studij radi se na temelju prijemnog ispit koji se održava 9. travnja, a prijaviti se možete putem internetske stranice ZŠEM-a.

Kako bi se upoznali, umrežili i razmijenili informacije ZŠEM organizira ZSEM Meet Up u Splitu u petak 25. veljače u Hotelu Park, a događanje je uz prethodnu potvrdu dolaska otvoreno za javnost.

www.zsem.hr

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.