Obavijesti

Promo sadržaj

Svjetski automobilistički spektakl WRC Croatia rally 2021. stiže u Hrvatsku!

Svjetski automobilistički spektakl WRC Croatia rally 2021. stiže u Hrvatsku!

Uključite se u Ininu nagradnu igru „Čista snaga“ i osvojite nezaboravno adrenalinsko iskustvo u trkaćem autu

INA je ponosni sponzor WRC Croatia rally 2021., utrke Svjetskog prvenstva rallyja, koji će se po prvi put održati u Hrvatskoj od 22. do 25. travnja. Ljubitelji adrenalina i automobilizma doći će na svoje jer se rally sastoji od 22 brzinska ispita, a vozi se na trasi dugačkoj više od 1200 kilometara koja prolazi kroz Grad Zagreb, Zagrebačku, Karlovačku i Krapinsko-zagorsku županiju. Kako bi užitak bio veći, INA je pokrenula nagradnu igru „Čista snaga“ u kojoj dijeli jedinstvena i atraktivna rally iskustva.

Ovom prilikom INA nagrađuje svoje Loyalty članove jedinstvenim nagradama! Svi oni koji u razdoblju od 1. do 15. travnja 2021. posjete bilo koje Inino maloprodajno mjesto te prilikom kupnje skeniraju INA Loyalty karticu – virtualnu ili plastičnu, i prijave se s podacima na www.ina.hr, imaju priliku osvojiti uzbudljivo rally iskustvo u trkaćem vozilu, obilazak servisnog parka i druge vrijedne nagrade.

Utrka Svjetskog prvenstva rallyja automobilistički je događaj godine u Hrvatskoj te najprestižnije natjecanje ovog tipa u svijetu. Kako najbolji idu uz najbolje, INA je i u ovom slučaju prepoznata kao pouzdan partner od strane organizatora utrke. Uz automobiliste, Ini svakoga dana povjerenje daju i kupci, a mi im kao vodeća kompanija na tržištu uzvraćamo visoko kvalitetnim gorivom te širokom ponudom  usluga i proizvoda. Za INA Loyalty kupce i ljubitelje rallyja pripremili smo atraktivne adrenalinske nagrade i zato sudjelujte u našoj nagradnoj igri“, izjavio je Borko Buturac, v. d. operativnog direktora za Usluge kupcima i maloprodaju.

Najveći obožavatelji uzbudljivog WRC Croatia rally 2021. od 1. do 28. travnja 2021. godine mogu pronaći i ekskluzivne prigodne suvenire na odabranim maloprodajnim mjestima Ine.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline