Obavijesti

Promo sadržaj

"Tatica se vratio" - urnebesna komedija s Mel Gibsonom

"Tatica se vratio" - urnebesna komedija s Mel Gibsonom
6

Will Ferrell i Mark Wahlberg će dobiti pojačanje legendarnog Mela Gibsona i Johna Lithgowa u nastavku komedije "Tatica se vratio" iz 2015.godine

Godine 2015. u filmu TATICA SE VRATIO gledatelji su upoznali osjećajnog očuha Brada (WILL FERRELL) koji se borio s mačo biološkim ocem Dustyjem (MARK WAHLBERG) za naklonost Dylana (OWEN VACCARRO), Megan (SCARLETT ESTEVEZ) i njihove majke Sare (LINDA CARDELLINI). Od tada su Brad i Dusty ostavili po strani svoja neslaganja i uigrali se kao tim, no taj sklad poremete njihovi očevi: pretjerano brižni Don (JOHN LITHGOW) i alfa muškarac Kurt (MEL GIBSON) koji im dolaze u posjet za blagdane.

Kreativni tim se veselio ponovnom okupljanju glumačke postave iz prvog filma. Anders kaže: „Will uvijek donese zabavu, Mark u svaku ulogu unese autentičnost, Linda je svjetska glumica koja je jako zabavna na setu, Scarlett i Owen su vrlo pouzdani glumci i sretan sam što smo napravili nastavak prije nego prerastu svoje uloge. Nastavak bi bez njih bio nezamisliv.“

Producent CHRIS HENCHY kaže: „Željeli smo zadržati sve što su gledatelji voljeli u prvom dijelu, ali i proširiti ga. Obitelj je sada veća: Brad i Sara imaju novu bebu, Griffyja. Dusty se oženio s Karen koju glumi ALESSANDRA AMBROSIO, i postao očuh Adriani, koju glumi DIDI COSTINE. Ponovo je s nama i JOHN CENA kao Roger, Karenin bivši muž. Ova spojena obitelj se već suočava s dovoljno komplikacija kada stižu Mel Gibson i John Lithgow koji samo dolijevaju ulje na vatru.”

Uz već dobro poznatu glumačku postavu Willa Ferrella i Marka Wahlberga, u novom nastavku ćemo gledati Mela Gibsona, Johna Lithgowa, Viktorijinog anđela Alessandru Ambrosio, Johna Cena te Lindu Cardellini.  Izvršni producenti su Molly Allen, Sean Anders, Jessica Elbaum, Mark Wahlberg i Stephen Levinson. Produkciju potpisuju Will Ferrell, Adam McKay, Chris Henchy, John Morris iKevINMessick. Scenarij su napisali Sean Anders & John Morris na temelju likova Briana Burnsa. Film je režirao Sean Anders.

"Tatica se vratio za Božić", u distribuciji Blitza, u kinima možete pogledati pretpremijerno od 23. studenog.

Pogledajte trailer:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.