Promo sadržaj

Komentari 0

Temperature rastu, a naše cijene padaju. “Ugrabite” svoj omiljeni proizvod odmah!

Temperature rastu, a naše cijene padaju. “Ugrabite” svoj omiljeni proizvod odmah!

Stigao je srpanj,a to znači samo jedno – krenulo je sezonsko sniženje u Bio Clinici!

Nikad niže cijene best seller proizvoda za zdravlje i ljepotu. Hai Mobilan, Kurkuma, Urasan Plus, Gel od marelice…samo su neki od proizvoda koji su ovaj mjesec sniženi u Bio Clinici. Široka ponuda proizvoda za mršavljenje, zdrav život, podizanje imuniteta, ublažavanje bolova i ljepotu.  Vašu vjernost nagrađuju dodatno i poklonima, a svoju  kvalitetu dokazuju već godinama na hrvatskom tržištu jer imaju provjerenog švicarskog partnera koji je zaslužan za sve ove proizvode.

www.bioclinica.hr

Bio Clinica – ekskluzivni zastupnik branda Medosan

Bio Clinica je ekskluzivni  zastupnik branda Medosan u suradnji sa švicarskom

tvrtkom Swiss Beauty, koji svoje proizvode razvija na potpuno prirodnim osnovama.

Zajedno s prodajnim partnerima prisutni su u više od 30 zemalja na pet različitih kontinenata. Ovi prirodni proizvodi se pojavljuju u maloprodajnim prodavaonicama,  kataloškoj prodaji i putem  telefonskog marketinga. Svi Medosan proizvodi proizvedeni su u Švicarskoj prema najvišim svjetskim standardima i kontinuirano su dostupni za isporuku.

Kvaliteta je njihov prioritet!

Kvaliteta i priroda
Sirovine koje se koriste za proizvodnju proizvoda su najviše kvalitete i uzgajaju se isključivo  u pažljivo odabranim područjima. Dobavljače odabiru prema istim kriterijima koji se primjenjuju i za proizvode:  ukratko, kvaliteta je njihov prioritet!

Inovacija
Sve nove proizvode,  razvili su stručnjaci u suvremenim istraživačkim laboratorijima i podvrgnuti  su opsežnom testiranju.

Sigurnost
Medosan proizvodi i ambalaža u skladu su sa svim relevantnim propisima Švicarske i Europske unije.

Hai Mobilan Intense – snižen u ovoj posebnoj ponudi

Hai Mobilan Intense kapsule, best seller proizvod Bio Clinice, na bazi ekstrakta iz hrskavice morskog psa su prirodna alternativa injekcijama i operativnim zahvatima. Hrskavica morskog psa sadrži kondroitin koji je prirodni sastojak koje koriste mnogi pacijenti s artritisom. Kapsule, također, sadrže Mangan, Cink i vitamine E i C. Hai Mobilan Intense kapsule smanjuju upale, osiguravaju viskozitet i podmazuju zglobne ovojnice.

Ovaj proizvod  proizveden je prema najvišim standardima i kontinuirano je dostupan za isporuku. Razvijen je u suvremenim istraživačkim laboratorijima i podvrgnut  opsežnom testiranju te su u skladu sa svim relevantnim propisima Švicarske i Europske unije. Njegova učinkovitost u ublažavanju problema sa zglobovima je neusporediva kao i rezultati uočeni kod osoba koje su izabrale Hai Mobilan Intense.

Posebna cijena ovaj mjesec, samo 89,00 kuna. Ušteda 40 kuna.

Ne propustite jedinstvenu priliku u obavljanju fantastičnog shopping-a u Bio Clinica trgovinama u Zagrebu -  Jurišićeva 24, Rijeci - Korzo 1 (Yves Rocher lokal),  Splitu – Matošića 5 (Yves Rocher lokal),  Samoboru – ulica Grada Wirgesa 2c,  na www.bioclinica.hr  ili pozivom u korisničku službu Bio Clinice na broj telefona 035 21088  jer vas čeka veliko sezonsko sniženje do 77%.

Posjetite mjesto gdje vladaju minusi u cijenama, a  plusevi u kvalitetnim proizvodima.

www.bioclinica.hr