Obavijesti

Promo sadržaj

Temperature rastu, a naše cijene padaju. “Ugrabite” svoj omiljeni proizvod odmah!

Temperature rastu, a naše cijene padaju. “Ugrabite” svoj omiljeni proizvod odmah!
6

Stigao je srpanj,a to znači samo jedno – krenulo je sezonsko sniženje u Bio Clinici!

Nikad niže cijene best seller proizvoda za zdravlje i ljepotu. Hai Mobilan, Kurkuma, Urasan Plus, Gel od marelice…samo su neki od proizvoda koji su ovaj mjesec sniženi u Bio Clinici. Široka ponuda proizvoda za mršavljenje, zdrav život, podizanje imuniteta, ublažavanje bolova i ljepotu.  Vašu vjernost nagrađuju dodatno i poklonima, a svoju  kvalitetu dokazuju već godinama na hrvatskom tržištu jer imaju provjerenog švicarskog partnera koji je zaslužan za sve ove proizvode.

www.bioclinica.hr

Bio Clinica – ekskluzivni zastupnik branda Medosan

Bio Clinica je ekskluzivni  zastupnik branda Medosan u suradnji sa švicarskom

tvrtkom Swiss Beauty, koji svoje proizvode razvija na potpuno prirodnim osnovama.

Zajedno s prodajnim partnerima prisutni su u više od 30 zemalja na pet različitih kontinenata. Ovi prirodni proizvodi se pojavljuju u maloprodajnim prodavaonicama,  kataloškoj prodaji i putem  telefonskog marketinga. Svi Medosan proizvodi proizvedeni su u Švicarskoj prema najvišim svjetskim standardima i kontinuirano su dostupni za isporuku.

Kvaliteta je njihov prioritet!

Kvaliteta i priroda
Sirovine koje se koriste za proizvodnju proizvoda su najviše kvalitete i uzgajaju se isključivo  u pažljivo odabranim područjima. Dobavljače odabiru prema istim kriterijima koji se primjenjuju i za proizvode:  ukratko, kvaliteta je njihov prioritet!

Inovacija
Sve nove proizvode,  razvili su stručnjaci u suvremenim istraživačkim laboratorijima i podvrgnuti  su opsežnom testiranju.

Sigurnost
Medosan proizvodi i ambalaža u skladu su sa svim relevantnim propisima Švicarske i Europske unije.

Hai Mobilan Intense – snižen u ovoj posebnoj ponudi

Hai Mobilan Intense kapsule, best seller proizvod Bio Clinice, na bazi ekstrakta iz hrskavice morskog psa su prirodna alternativa injekcijama i operativnim zahvatima. Hrskavica morskog psa sadrži kondroitin koji je prirodni sastojak koje koriste mnogi pacijenti s artritisom. Kapsule, također, sadrže Mangan, Cink i vitamine E i C. Hai Mobilan Intense kapsule smanjuju upale, osiguravaju viskozitet i podmazuju zglobne ovojnice.

Ovaj proizvod  proizveden je prema najvišim standardima i kontinuirano je dostupan za isporuku. Razvijen je u suvremenim istraživačkim laboratorijima i podvrgnut  opsežnom testiranju te su u skladu sa svim relevantnim propisima Švicarske i Europske unije. Njegova učinkovitost u ublažavanju problema sa zglobovima je neusporediva kao i rezultati uočeni kod osoba koje su izabrale Hai Mobilan Intense.

Posebna cijena ovaj mjesec, samo 89,00 kuna. Ušteda 40 kuna.

Ne propustite jedinstvenu priliku u obavljanju fantastičnog shopping-a u Bio Clinica trgovinama u Zagrebu -  Jurišićeva 24, Rijeci - Korzo 1 (Yves Rocher lokal),  Splitu – Matošića 5 (Yves Rocher lokal),  Samoboru – ulica Grada Wirgesa 2c,  na www.bioclinica.hr  ili pozivom u korisničku službu Bio Clinice na broj telefona 035 21088  jer vas čeka veliko sezonsko sniženje do 77%.

Posjetite mjesto gdje vladaju minusi u cijenama, a  plusevi u kvalitetnim proizvodima.

www.bioclinica.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini