Promo sadržaj

Komentari 0

TikTok izazov: Zapleši s Xniks2x i osvoji Huawei FreeBuds4i

TikTok izazov: Zapleši s Xniks2x i osvoji Huawei FreeBuds4i

Od sudionika natječaja traži se da prate TikTok profil Xniks2x na kojem će predstaviti ples i u opis dodaju #HuaweiNika i #FreeBuds4i

Huawei je nedavno predstavio svoje najnovije slušalice, FreeBuds 4i, te za vas ima plesni izazov! U suradnji s poznatom YouTubericom, Nikom Pavičić, Huawei dijeli čak 20 FreeBuds 4i.

Zajedno su za vas pripremili plesni izazov. Snimite se kako plešete Nikin ples na pjesmu 'Backyard Boy', kojeg će objaviti na svom profilu, u opis ubacite hashtagove #HuaweiNika i #FreeBuds4i. Žiri kojeg čine Nika i JoomBoos odabrat će 20 sretnika koji će osvojiti vrijednu nagradu - Huawei slušalice.

Osvojite genijalne slušalice i isključite se!

Ove Huawei slušalice ističu se svojom funkcionalnošću. Više se ne trebate brinuti zbog baterije jer na njima imate 10 sati neprekidnog slušanja glazbe. Ako vam se negdje žuri, za samo 10 minuta ćete ih napuniti za četiri sata slušanja. Wow, zar ne? Uz njih se ne trebate brinuti ni za zvukove koji se čuju u pozadini je FreeBuds 4i ima aktivno poništavanje buke.

Slušalice dolaze u bijeloj i crnoj boji - da ispunite dane i noći dinamičnim stilom. Nika je uz svoj outfit odabrala bijele slušalice, a crne čuva za neku drugu prigodu i novi look.

Požurite se jer sudjelovanje u nagradnom natječaju „Zapleši s Xniks2x“ traje od 23.4. - 7.5. 2021. Proglašenje pobjednika je 10. svibnja. Snimite Nikin ples, dodajte hashtagove i pričekajte rezultate koji će biti objavljeni na JoomBoos webu i Instagramu.

Možda baš vi osvojite ovu cool nagradu. Tri, četiri, pleši sad!

Više informacija o Huawei proizvodima i zajednici pronađite na forumu.