Obavijesti

Promo sadržaj

Tisak plus prodavaonica otvorena u Ludbregu

Tisak plus prodavaonica otvorena u Ludbregu
4

Uz predstavljanje novog koncepta, Tisak je darivao Gradski dječji vrtić Radost

Centar Svijeta – Ludbreg, bogatiji je za Tisak plus prodavaonicu, novo mjesto susreta i druženja. Riječ je o novome konceptu prodavaonice u Hrvatskoj koja nudi inovativan doživljaj kupnje. Sukladno potrebama kupaca, ovaj koncept objedinjuje najbolje od kioska i najbolje od Tisak medije. Tisak plus na jednom mjestu nudi bogat izbor domaćih i stranih magazina te na veselje djece i mladih, razne knjige, igračke, poklone i najbolje iz kategorije gaminga, ali i asortiman proizvoda i usluga inače dostupnih na kioscima Tiska.

U pogledu dizajna interijera trudili smo se pratiti svjetske trendove, pa tako u samom prostoru posjetiteljima nudimo vrhunski doživljaj. Iako je riječ o maloj kvadraturi, imamo dvije zone u kojima se naši kupci mogu opustiti, sjesti, prelistati časopis, ako žele pogledati čak i crtani film i za to vrijeme se zasladiti s nečim iz našeg bogatog asortimana”, zaključio je na otvorenju Roman Rončević, rukovoditelj regije Sjever.

Na otvorenju je naglasak stavljen na važnost razvijanja kreativnosti kod djece te je ovom prilikom Tisak donirao knjige, bajke, slikovnice, bojanke i flomastere Gradskom dječjem vrtiću Radost, a otvorenje su uveličala i djeca i GDV Radost koji su izveli i recitacije na kajkavskom narječju te osvojili simpatije prisutnih.

„Dječji vrtić radost, djeca i djelatnici zahvaljuju se Tisku na ovoj značajnoj donaciji, likovnih i didaktičkih materijala kao i slikovnica za sve uzraste koji će uvelike pomoći u još boljem radu naše ustanove“, izjava gospođe Zvjezdane Jadanić, ravnateljice GDV Radost prilikom preuzimanja donacije.

Tisak plus u Ludbregu, druga je takva prodavaonica u Hrvatskoj. Prva trgovina tog koncepta otvorena je na riječkome Korzu, a Tisak u narednom razdoblju planira i dodatna otvorenja prodavaonica u novom Tisak plus formatu u cijeloj Hrvatskoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope
PROMO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope

Proljetna akcija na stambene i gotovinske kredite u Zagrebačkoj banci dostupna je do kraja tjedna – 19. travnja 2024. Za vrijeme trajanja kampanje, klijentima svih banaka na raspolaganju su stambeni i gotovinski krediti uz snižene fiksne kamatne stope.

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.
Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.