Obavijesti

Promo sadržaj

Tko je Leo DiCaprio hrvatske PR scene?

Tko je Leo DiCaprio hrvatske PR scene?
2

Prošlog tjedna HGSS je proglašen komunikatorom godine na dodjeli nagrada Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću, a agencija Pragma komunikacije „ponijela“ je čak tri Grand PRix-a te ujedno proglašena najboljom PR agencijom godine

Grand PRix Hrvatske udruge odnosa s javnošću je izraz priznanja za izvrsnost u osmišljavanju i provedbi projekata vezanih za strateške komunikacije i odnose s javnošću u tvrtkama, vladinim ustanovama, tijelima lokalne uprave i samouprave, udrugama, agencijama za odnose s javnošću, a posebno se dodjeljuju nagrade Komunikator godine osobama iz javnog života koje su se tijekom prethodne godine istaknule u komunikaciji s javnošću te pojedincima iz struke za razvoj profesije.
 
Nagrada se dodjeljuje od 2007. godine, a na ovogodišnjem 10. Grand Prix-u prijavljen je rekordan broj projekata, čak 69.

Natjecateljske kategorije Grand PRix-a su sljedeće: Grand PRix za odnose s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske, u regionalnoj i lokalnoj samoupravi, u nevladinom sektoru, odnose s javnošću za velika trgovačka društva, za mala i srednja trgovačka društva, za društveno odgovorno poslovanje, za unutrašnju komunikaciju, za najbolju prilagodbu svjetske kampanje, za digitalnu komunikaciju, za organizaciju događaja, za komunikacijsku strategiju, za sponzoriranu komunikaciju.

Dodjeluju se i tri posebne nagrade: Grand PRix za razvoj struke, Komunikator godine i Šipak godine - antikomunikator godine.

Cilj dodjele nagrade je podizanje ugleda struke u široj javnosti, promicanje izvrsnosti u komunikaciji, stalno preispitivanje i unapređenje načela dobrog poslovanja i temeljnih vrijednosti profesionalaca u struci odnosa s javnošću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pragma je osvojila Grand Prix u tri kategorije: Grand Prix za društveno odgovorno poslovanje, Grand Prix za unutrašnju komunikaciju i Grand Prix za najagenciju godine.

Tim povodom vlasnica agencije Dunja Bua je izjavila:

Interna šala u našoj agenciji je uvijek bila da smo “Leonardo di Caprio na PR sceni – svake godine u finalu s odličnim projektima a nikako Oscar u naše ruke”. Leo je to riješio prošle, a mi smo ove godine dočekali da se čak tri puta penjemo na pozornicu Grand Prixa. Sreća i zadovoljstvo cijelog tima koji je zaslužan za ovaj veliki uspjeh, za mene je najveća nagrada. 
Jedna smo od najdugovječnijih agencija na domaćem PR tržištu – više od 15 godina svojim radom i projektima promoviramo izvrsnost i profesionalnost u struci odnosa s javnošću. Svakodnevno radimo na unaprjeđenju reputacije struke koja je ponekad stigmatizirana i percipirana kao neetična i neprofesionalna – pokazujemo to kroz naše rad u kojem se uvijek trudimo raditi projekte koji su na dobrobit cijele poslovne ali i šire društvene zajednice. Smatramo da upravo to treba biti u srži i fokusu odnosa s javnošću. Najbolji dokaz takve prakse je nagrađena kampanja “Počeši s razlogom”, zahvaljujući kojoj smo informirali i educirali mušku populaciju o važnosti brige za vlastito zdravlje. Najvažnije od svega – rezultat kampanje je 46 spašenih života – muškaraca kojima je zahvaljujući kampanji na vrijeme otkriven rak testisa. Sigurni smo da će sve nagrade, naše i one kolega finalista i dobitnika Grand Prixa, kao primjeri najbolje prakse biti poticaj za razvoj struke odnosa s javnošću.


Napomena:  Gore opisana situacija dogodila  se na svečanoj večeri dodjele nagrade najboljim komunikacijskim projektima ostvarenim u 2016. godini, kad je Pragma komunikacije osvojila Grand PRix za najbolje projekte u kategorijama društveno odgovornog poslovanja (kampanja Počeši s razlogom Zagrebačke pivovare), unutrašnje komunikacije (klijent: Zagrebačka pivovara) te najdražu – AGENCIJA GODINE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu
Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala
PROMO

Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala

Broj novoregistriranih motocikala u porastu