Obavijesti

Promo sadržaj

Top 5 stvari koje moraš napraviti prije ljeta

Top 5 stvari koje moraš napraviti prije ljeta
1

Godišnji je odmor sve bliže, a vremena za pripremu sve manje. Kako ne biste nešto zaboravile te izbjegle paniku u zadnji čas, evo popisa najvažnijih stvari za koje se trebamo pobrinuti


1. Priušti si pedikuru i manikuru

Za njegu stopala i ruku neće ti biti dovoljan samo lak za nokte. Priušti si profesionalnu pedikuru i manikuru, a ako nemaš vremena dogovarati termine u kozmetičkim salonima, rezerviraj jednu večer samo za sebe i kreni. Pripremi opuštajuću kupku za stopala, odstrani zadebljanu kožu, oblikuj nokte i hidratiziraj stopala losionom za stopala ili običnom hidratantnom kremom. Za svježe i njegovane ruke pripremi domaću masku za nokte, rašpicom ih oblikuj i nanesi najdraži lak za nokte. 

2. Pripremi kosu za ljetne radosti

Najkasnije tri dana prije intenzivnog izlaganja suncu posjeti svog frizera, riješi se ispucalih vrhova i konzultiraj se o njezi svojeg tipa kose. Žene često rade grešku i odlaze na šišanje tek nakon odmora. Velike količine soli i klora iznimno oštećuju kosu pa ju je za to potrebno pripremiti, a i ne želiš da tvoj svježi, ljetni izgled kvari suha i ispucana kosa.

3. Razmazi svoju kožu

Iako piling možeš priuštiti svojoj koži tijekom cijele godine još nije kasno da na plažu dođeš s glatkom i sjajnom kožom. Cilj pilinga je skinuti mrtvi sloj stanica kože i potaknuti stvaranje novih zdravih stanica. Posegni za proizvodima iz vlastite kuhinje i kupaonicu pretvori u vlastiti kozmetički salon. Nakon pilinga i tuširanja izaberi losion za tijelo koji najbolje odgovara tvojem tipu kože i trudi se nanositi ga jednom do dva puta dnevno. 

4. Riješi se neželjenih dlačica 

Rješavanje dlačica vjerojatno je aktivnost koja ženama zadaje najveću glavobolju. Izbor raznih krema i preparata, ali i tretmana u salonima može biti vrlo zbunjujuć i iscrpljujuć. Sve više žena traži dugotrajno rješenje jer sve brži način života i nedostatak vremena ne dopuštaju stalno planiranje i brigu oko uklanjanja dlačica. Philips Lumea Prestige idealna je za dugotrajno uklanjanje dlačica i to prije ljeta kako bi bezbrižno uživale u morskim avanturama. 

5. Ne zaboravi kvalitetne sunčane naočale 

Često sunčane naočale gledamo samo kao modni dodatak, a zaboravljamo na važnost njihove primarne funkcije - zaštitu od štetnih UV zraka koje mogu uzrokovati kratkotrajna i dugotrajna oštećenja oka. Oči, poput i kože, trebaju kvalitetnu brigu bilo da odmaraš na plaži, hodaš gradom ili voziš auto. Osim toga, sunčane naočale štite i kožu oko očiju sprječavajući tako nastanak bora i prebrzo starenje kože te ulazak prašine i raznih čestica iz zraka u tvoje oči.

*bonus – Ne zaboravi na dovoljan unos tekućine i svježeg voća kako bi bila hidratizirana, a tvoja koža zadržala elastičnost i svjež izgled!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini