Promo sadržaj

Komentari 0

Tradicionalni gorki lijek nikada nije bio slađi!

Tradicionalni gorki lijek nikada nije bio slađi!

Goli gumeni bomboni su vitaminska bomba koja će s lakoćom postati dio vaše svakodnevne rutine!

Jabučni ocat stoljećima se koristi kao tradicionalni lijek, a danas imamo i znanstvene studije koje potvrđuju mudrost starih. Jabučni ocat dokazano potiče probavu, regulira krvni šećer, pozitivno djeluje na kardiovaskularno zdravlje, a vitamin B12 potiče proizvodnju energije u tijelu. Također, zbog svojeg 100% prirodnog sastava, potiče detoksikaciju organizma tako što obnavlja intestinalnu mikrofloru, čini kožu zdravijom i ojačava imunitet.

Goli gumeni bomboni su vitaminska bomba koja će s lakoćom postati dio vaše svakodnevne rutine! Spravljeni od organskih fermentiranih jabuka sunčane Kalifornije, s dodatcima organski uzgojene cikle, šipka, mrkve, crnog ribizla, limunske kiseline i dodanim vitaminima B9 i B12 uzgojenih u kontroliranim uvjetima diljem svijeta.

Goli bombone možete naručiti na gonatural.com.hr

Najveće dobrobiti Goli Gumenih Bombona nalaze se u nevjerojatno snažnom svojstvu jabučnog octa da potiče obnavljanje i regeneraciju crijevne flore, iz čega proizlaze ostale blagodati od kojih nabrajamo samo neke:

Nagradite svoje tijelo i posjetite nas na gonatural.com.hr

Goli je stvoren da bi kroz naporan rad i strast prema zdravlju, ponudili suplemente koji vuku korijenje iz tradicionalne medicine a prilagođeni su modernim vremenima. Goli bomboni su inteligentan i suvremen dodatak vašoj dijeti i prehrambenim navikama.
Nefiltrirani, bez GMO-a, glutena, želatine i prilagođeni veganskoj ishrani, Goli bomboni dizajnirani su da vam donesu dašak majke prirode u jednom zalogaju, bez da zaustavljaju ili narušavaju vašu dnevnu rutinu. Naprotiv, Goli bomboni dizajnirani su da budu komplementarni sa vašim životnim stilom, kakav god on bio.

Da li smo spomenuli da kupnjom Goli bombona donirate sredstva dobrotvornoj organizaciji Vitamin Angels, posvećeni borbi protiv dječje neuhranjenosti? Za svaku prodanu bočicu, Goli donira 6-mjesečnu zalihu vitamina potrebnu za jedno dijete u državama u kojima Vitaminski Anđeli djeluju.

Svijet se mijenja korak po korak i osobu po osobu.
Postanite dio Goli misije i posjetite nas na gonatural.com.hr