Obavijesti

Promo sadržaj

Tradicionalni gorki lijek nikada nije bio slađi!

Tradicionalni gorki lijek nikada nije bio slađi!
4

Goli gumeni bomboni su vitaminska bomba koja će s lakoćom postati dio vaše svakodnevne rutine!

Jabučni ocat stoljećima se koristi kao tradicionalni lijek, a danas imamo i znanstvene studije koje potvrđuju mudrost starih. Jabučni ocat dokazano potiče probavu, regulira krvni šećer, pozitivno djeluje na kardiovaskularno zdravlje, a vitamin B12 potiče proizvodnju energije u tijelu. Također, zbog svojeg 100% prirodnog sastava, potiče detoksikaciju organizma tako što obnavlja intestinalnu mikrofloru, čini kožu zdravijom i ojačava imunitet.

Goli gumeni bomboni su vitaminska bomba koja će s lakoćom postati dio vaše svakodnevne rutine! Spravljeni od organskih fermentiranih jabuka sunčane Kalifornije, s dodatcima organski uzgojene cikle, šipka, mrkve, crnog ribizla, limunske kiseline i dodanim vitaminima B9 i B12 uzgojenih u kontroliranim uvjetima diljem svijeta.

Goli bombone možete naručiti na gonatural.com.hr

Najveće dobrobiti Goli Gumenih Bombona nalaze se u nevjerojatno snažnom svojstvu jabučnog octa da potiče obnavljanje i regeneraciju crijevne flore, iz čega proizlaze ostale blagodati od kojih nabrajamo samo neke:

  • Za zdraviji organizam! Prirodni izvori pektina, vlakana i prebiotika potiče zdravu probavu i obnavljanje intestinalne mikroflore
  • Pomlađuje! Vitamin B12 poboljšava zdravlje kože i podupire pomlađivanje i regeneraciju stanica!
  • Za zdrav gubitak kila! Studije su pokazale da jabučni ocat u kombinaciji sa izbalansiranom ishranom povoljno djeluje na regulaciju tjelesne mase, ubrzava metabolizam, pospješuje probavu i smanjuje apetit.
  • Za čelični imunitet! Pektini i prebiotici u jabučnom octu hrane vašu crijevnu floru ujedno i značajno pospješuju vaš imunitet u borbi protiv bolesti.
  • Za zdravlje srca! Goli gumeni bomboni pospješuju rad kardiovaskularnog sistema, rad srca a prirodni pektin čisti krvne žile od kolesterola. Dodani vitamini B9 I B12 održavaju vaše krvne stanice zdravima čime vaše srce još zdravijim!
  • Prigodan za sportski način života! Aminokiseline, kalij i enzimi prisutni u jabučnom octu pomažu bržem oporavku mišiće i uklanjaju umor. Zdrava crijevna flora pomaže pri regulaciji potrošnje energije a vitamin B12 potiče proizvodnju ATP-a unutar stanica i uklanjaju osjećaj umora.

Nagradite svoje tijelo i posjetite nas na gonatural.com.hr

Goli je stvoren da bi kroz naporan rad i strast prema zdravlju, ponudili suplemente koji vuku korijenje iz tradicionalne medicine a prilagođeni su modernim vremenima. Goli bomboni su inteligentan i suvremen dodatak vašoj dijeti i prehrambenim navikama.
Nefiltrirani, bez GMO-a, glutena, želatine i prilagođeni veganskoj ishrani, Goli bomboni dizajnirani su da vam donesu dašak majke prirode u jednom zalogaju, bez da zaustavljaju ili narušavaju vašu dnevnu rutinu. Naprotiv, Goli bomboni dizajnirani su da budu komplementarni sa vašim životnim stilom, kakav god on bio.

Da li smo spomenuli da kupnjom Goli bombona donirate sredstva dobrotvornoj organizaciji Vitamin Angels, posvećeni borbi protiv dječje neuhranjenosti? Za svaku prodanu bočicu, Goli donira 6-mjesečnu zalihu vitamina potrebnu za jedno dijete u državama u kojima Vitaminski Anđeli djeluju.

Svijet se mijenja korak po korak i osobu po osobu.
Postanite dio Goli misije i posjetite nas na gonatural.com.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope
PROMO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope

Proljetna akcija na stambene i gotovinske kredite u Zagrebačkoj banci dostupna je do kraja tjedna – 19. travnja 2024. Za vrijeme trajanja kampanje, klijentima svih banaka na raspolaganju su stambeni i gotovinski krediti uz snižene fiksne kamatne stope.

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.
Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.