Obavijesti

Promo sadržaj

Tražite inspiraciju za jesensko uređenje doma?

Tražite inspiraciju za jesensko uređenje doma?
8

JYSK predstavlja ideje i nove proizvode za povoljno uređenje interijera

Sunčani dani i ljetno vrijeme polako se bliže kraju. Iako hladnije razdoblje znači zamjenu haljina, sandala i kupaćih kostima s kaputima i kišobranima, jesenski period sa sobom donosi i veliku inspiraciju za zamjenu namještaja, posebno kada se radi o uređenju doma.

U jesenskim danima nema ništa bolje od uživanja sa svojim najbližima u ugodnom i toplom domu, gdje minimalne promjene u interijeru mogu upotpuniti doživljaj cjelokupnog ugođaja. Ovo su neke od ideja koje vas mogu inspirirati da svoj dom pretvorite u jesensku oazu uz samo par povoljnih jesenskih detalja i dekoracija.

U svoju postojeću kolekciju, JYSK je dodao mnoštvo jedinstvenog posuđa uz koje će svaka blagovaonica postati omiljeno mjesto za okupljanje s obitelji oko stola s ukusnom hranom ili za druženje s prijateljima uz toplu šalicu kave ili čaja.

Taj će ugođaj upotpuniti jedan od noviteta u kolekciji, a to su šalice ovalnog oblika izrađene od glaziranog kamena idealne za ispijanje nekog toplog napitka u kišnim jesenskim danima. Šalice se mogu kombinirati s tanjurima i čašama od stakla u bojama koje će međusobno savršeno pristajati i biti novi hit detalji u vašem domu.

„Ove smo sezone u postojeći asortiman dodali puno jedinstvenog posuđa. Jedan od njih je šalica SVERRE, izrađena od glaziranog kamena, ovalnog oblika. Šalice kombinirajte s FERDUS tanjurima i SIGBERT čašama od stakla u boji koji savršeno pristaju i dekorirajte stol koji će oduševiti“, otkrila je Tina Nymann, Voditeljica kategorije u JYSKu.

„SVERRE šalice savršene su za veliku porciju jesenskog čaja ili kave a uvijek ih možete i staviti na otvorenu policu kao zgodan dekorativan detalj koji je uvijek pri ruci.“

Osim kišnih oblaka, jesen donosi i kraće dane pa je ugodno osvjetljenje nešto što će trebati svakom domu.

„U našem asortimanu ima i mnogo novih lampi koje će ugrijati interijer i uljepšati jesenske večeri. Baza svjetiljke izrađena je od zatamnjenog stakla, bambusa ili lana. Jednostavnost boja i dizajn dobro se međusobno slažu. Skandinavski dizajn i meko, toplo svjetlo omogućuju postavljanje rasvjete bilo gdje u kući, gdje god želimo stvoriti ugodnu atmosferu. Stavite ih na police, stol ili noćni ormarić u spavaćoj sobi i ugasite veliku rasvjetu u prostoriji.“

„Posebno dobro rješenje je prijenosna baterijska lampa HOLGER od stakla boje terakote koja će osim uštede učiniti dom ugodnijim i toplijim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Goldman Graff je prvi izbor za investicijsko zlato: Sigurnost, kvaliteta i stručnost
PROMO

Goldman Graff je prvi izbor za investicijsko zlato: Sigurnost, kvaliteta i stručnost

Investicijsko zlato sve je traženiji oblik ulaganja u Hrvatskoj. U protekloj godini, prema javno dostupnim podacima, Hrvati su kupili oko 300 milijuna eura vrijednosti u plemenitim metalima

Prihvaćamo li liječene ovisnike u društvu?
PROMO

Prihvaćamo li liječene ovisnike u društvu?

Ključna poruka analize Europskog izvješća o drogama iz 2023. jest „Svugdje, sve i svatko“.
Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a