Promo sadržaj

Komentari 0

Tražite savršen poklon za Valentinovo?

Tražite savršen poklon za Valentinovo?

Cvijeće, bombonijere, parfemi…To su samo neki od prijedloga, takozvani klasici. S njima ne možete pogriješiti, ali nećete postići niti „wow!“ efekt

Tražite nešto stvarno posebno, hrabro i neuobičajeno? Želite vaš odnos podignuti na jedan viši nivo? Želite ponovno osjetiti slatki nemir i zagonetno se smješkati?

Upravo dobar seks može začiniti vašu vezu i uljepšati vaš život! Iznimno važan dio svakog zdravog i kvalitetnog ljubavnog odnosa, seks produbljuje vašu ljubav i osjećaje prema partneru. Najbolji način za poboljšanje seksualnog odnosa i povećanje razine intimnosti su sexy igračke. Korištenje sexy igračaka tijekom vođenja ljubavi unosi novu dimenziju i zanimljiv zaokret vašim intimnim trenucima.

Iskoristite Valentinovo kao savršenu priliku da partneru poklonite prvu sexy igračku ili da obogatite postojeću kolekciju!  

Ako se još dvoumite, nemate jasnu ideju, nudimo vam nekoliko prijedloga:

Mislite da je buket ruža savršen poklon za voljenu osobu? Naravno, s krasnim crvenim buketom sigurno nećete pogriješiti. No razmislite o ideji da ovom romantičnom poklonu dodate posebnu čar – set sexy donjeg rublja ! Garantiramo da će vašoj boljoj polovici izmamiti osmijeh koji će biti siguran znak da s ovim odabirom niste pogriješili.

Romantična večera uz svijeće, čašu finog vina i laganu muziku u pozadini sigurno će završiti strastveno! Razmislite da ju začinite posebnim začinom – nekom od igračaka za parove na daljinsko upravljanje.
U ovoj varijanti čak i izlazak u restoran dobiva jednu posve novu dimenziju – naravno, ako je poklon uručen na vrijeme.

Nakon večere, u udobnosti svog doma, podignite atmosferu igrajući neku od društvenih igara za parove, naravno - erotske tematike! Jamčimo da će se situacija vrlo brzo razviti do usijanja.

Uzajamna masaža je savršena za opuštanje! Na ovaj poseban dan, Dan zaljubljenih, svome partneru pružite nježnu, senzualnu masažu… A naš prijedlog bonusa ovom ugodnom iskustvu je poklon iz kolekcije 50 nijansi sive. Ljubavnom maskom za oči isključite osjetilo vida i dopustite partneru da se s punim užitkom opusti i prepusti svim ostalim podražajima.

Uz bon za wellness tretman zgodno će pristajati paketić s posebnim sexy poklonom – body masažer iz naše bogate ponude. Savršen je za masažu kako napetog i umornog vrata, tako i ostalih dijelova tijela koji vole posebnu pažnju.

Sex shop Vibraonica.hr pravi je ljubavni ekspert i vaša ulaznica u svijet užitaka. Sigurni smo da će svatko od vas ovdje pronaći inspiraciju i odabrati savršen poklon za svog partnera u kojem ćete zajedno često i dugo uživati.

Posjetite nas na www.vibraonica.hr te u udobnosti i privatnosti vlastitog doma istražite našu uzbudljivu, sexy i razigranu ponudu!