Obavijesti

Promo sadržaj

Tražite svoje mjesto za poslovnu stručnost? Dobrodošli u COTRUGLI Expert Corner!

Tražite svoje mjesto za poslovnu stručnost? Dobrodošli u COTRUGLI Expert Corner!

U utorak, 15. lipnja u 15.00 sati očekuje vas predavanje „Management as a progress”. Predavanje će voditi Anthony J. Evans, profesor i Faculty Dean na COTRUGLI Business School.

Budite na pravom mjestu u pravo vrijeme i usvojite raznovrsna znanja iz područja biznisa: od vodstva i osobnog razvoja do financija i ekonomije! COTRUGLI Business School organizira niz besplatnih predavanja pod nazivom „COTRUGLI Expert Corner“ na kojima će okupiti svoje renomirane akademske i poslovne stručnjake. Oni će u svojim izlaganjima podijeliti bogato znanje o aktualnim poslovnim temama.

Nakon uspješnih predavanja na temu osobnog razvoja s Mike Georgeom, u utorak, 15. lipnja u 15.00 sati očekuje vas predavanje „Management as a progress”. Predavanje će voditi Anthony J. Evans, profesor i Faculty Dean na COTRUGLI Business School.

Koja je uloga dobrog menadžmenta u gospodarskom rastu? Na koji način razvoj vrhunskih menadžera doprinosi napretku ne samo kompanija, već i društva? Kao Faculty Dean, profesor Evans podijelit će i preliminarno istraživanje o mjerenju društvenog utjecaja MBA programa.  

Više informacija i link na prijavu potražite ovdje.

O predavaču:

Anthony J. Evans je profesor ekonomije sa specijalizacijom za podučavanje ekonomije menadžmenta na MBA i Executive MBA razini. Predaje na COTRUGLI Business School, ESCP Europe Business School, Danube University i Helsinki School of Economics. Objavio je niz akademskih i poslovnih članaka te je autor knjige „Markets for Managers“. Član je MOC Affiliate Faculty na Institutu za strategiju i konkurentnost na Harvard Business School, a također i član Komisije monetarne politike na Institutu ekonomskih poslova. Doktorat iz ekonomije stekao je na George Mason University u SAD.

Za sve koji žele upisati MBA program, u tijeku su upisne pogodnosti kojima možete uštedjeti 30% školarine za E/MBA program.

Zašto odabrati COTRUGLI Business School?

COTRUGLI Business School profilirala se kao najprogresivnija poslovna škola u jugoistočnoj Europi. Okosnicu njene ponude čine MBA programi koji predstavljaju svjetski standard poslovne edukacije. Na MBA programima stječe se primjenjivo znanje, a naučene vještine i alati mogu se implementirati u karijeri i poslovanju odmah po povratku na radno mjesto. Škola okuplja više od 2300 alumnija, a njezini programi su međunarodno akreditirani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Priznanje od strane AMBA-e polaznicima jamči prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitetu predavača, iskustvo i relevantnost polaznika te dodatne aktivnosti koje podržavaju networking polaznika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj