Obavijesti

Promo sadržaj

Trčanje nas povezuje, a Intersport opskrbljuje

Trčanje nas povezuje, a Intersport opskrbljuje
9

INTERSPORT s ponosom povezuje sve koji vole trčanje, od rekreativaca do iskusnih profesionalaca

Jedno od glavnih odlika Intersporta intenzivna je povezanost sa sportskom zajednicom i ljudima koji vole sport. Upravo zato pratimo i podržavamo razna događanja u želji da trčanje maksimalno promoviramo kako među mladima, tako i među ostalim dobnim skupinama. Bez obzira radi li se o trkačima koji postižu vrhunske rezultate, o strastvenim amaterima ili onima koji su se tek zagrijali za trčanje, svima je zajednička želja da pomiču vlastite granice i pri tome žive zdravim životom. U tom nastojanju, Intersport im pruža kvalitetnu podršku i prati u stopu.     

Trčanje je tradicionalno individualan sport, ali je u posljednje vrijeme doživjelo globalnu revoluciju koja je potakla, između ostalog, i brojne škole trčanja. Trčanje tako sve više postaje pravi timski sport. Gradski nasipi prepuni su grupa trkača koje svakodnevno prevaljuju kilometre i kilometre. Slika je to koja je do prije desetak godine nije bila tako uobičajena. Gotovo bi mogli reći da su trkačke ekipe postale žila kucavica sporta u gradu.    

Intersport je prepoznao tu strast za trčanjem i kod profesionalaca, poput naše sjajne atletičarke Katarine Vukančić koja je trenutno na visinskim pripremama u Keniji, kao i kod jedne, kako sama kaže, bivše mrziteljice trčanja koja je postala strastvena trkačica. Glumica Ecija Ojdanić zaljubila se u trčanje, danas iza sebe ima i pravi maraton, i naravno, s trčanjem ne namjerava stati.

 

Utrke su najbolji način da se provjere trkačke sposobnosti, a jedna koja se savršeno uklapa u filozofiju Intersportove kampanje „Trčanje nas povezuje“ upravo je Lucky Trail Trakošćan koja će se održati 22. svibnja. Radi se o utrci novog, atraktivnog formata koja promovira zajedništvo, prijateljstvo i trčanje u prirodi. Sudjeluju timovi od po 3 člana/članice, na tri staze. Svaki član tima trči na sve tri staze, ali naizmjence. Trči se po prekrasnoj prirodi oko trakošćanskog jezera i šumskim stazama park šume, a tim u konačnici ukupno pretrči 42 kilometra, što je zapravo duljina jednog pravog maratona. Jedna od najzanimljivijih stvari u vezi ove utrke su medalje, svaki član dobiva medalju, a tri medalje čine cjelinu kad se spoje.

Još jednu lijepu priliku za promociju trčanja Intersport je prepoznao u virtualnoj utrci - 3. Olympic Day Run u organizaciji Hrvatske olimpijske akademije. Naziv virtualna utrka zapravo nije najprecizniji, jer u sklopu 3. Olympic Day Run trčanje je stvarno. Stvar je u tome da svaki sudionik odabire trasu u dužini 6 kilometara bilo gdje u Hrvatskoj ili svijetu i trči sam ili u manjim epidemiološki dopuštenim skupinama. Utrka se mora istrčati u zadanom vremenu 29. - 30. svibnja 2021., od 0 - 24 sata i treba biti snimljena na jednoj od aplikacija za trčanje (Garmin, Polar, Strava, na sportskom satu, mobilnom uređaju – Samsung Health i sl.), aplikaciji na mobitelima drugih proizvođača (ili u bilo kojem drugom obliku) te poslana organizatoru. Može i screenshot ili fotografiju aplikacije kao dokaz o istrčanoj utrci.

Trčanje nas povezuje svakim danom sve više. A uz ovakve i slične manifestacije vjerujemo da ćemo s vremenom postati zdravija nacija u boljoj formi, okrenuta spotu i prirodi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.