Obavijesti

Promo sadržaj

Tri trenda za dobitnički outfit ovog proljeća

Tri trenda za dobitnički outfit ovog proljeća
10

Lanac trgovina Springfield ima 875 prodajnih mjesto u više od 70 zemalja diljem svijeta te pripada grupaciji Tandem, vodećoj kompaniji u Europskoj fashion industriji s komercijalnom mrežom više od 2.000 prodajnih mjesta

Folk Wester

Sezona započinje folk- zapadnom inspiracijom kojom dominira paisley uzorak, a isti prevladava na haljinama i bluzama stvarajući ključni casual look u kombinaciji s traperom.

Midi haljine cvjetnog uzroka s ukrašenim rubovima i šiljastim šavom savršeno pristaju uz pletene kardigane u svijetlim nijansama.

Detalji indijanskog podrijetla poput resa na jaknama i baršunastih accessoriesa daju poseban touch ovoj liniji kojom prevladavaju nijanse od boje terakote preko koraljno crvene pa sve do indigo plave.

Safari

Proljeće 2020. je u znaku meksičkog cvjetnog veza koji dominira na traper haljinama, majicama i duksicama te predstavlja bazu ovosezonskog looka.

Ručno rađeni elementi u stilu safarija ističu se na komadima kaki boje, šarenim haljinama, te pletivima u dvobojnim nijansama. Tamni traper, majice ukrašene glazbenim ikonama i pleteni komadi ukrašeni upečatljivim detaljima daju rock touch kolekciji kojom dominira boja senfa i kestenjasto smeđa.

Novi mornarski stil

Ove sezone mornarski stil u kombinaciji s indigo bojom stvara boho osjećaj za stil koji vas nikad neće iznevjeriti. Pletena odjeća s prugama i izvezenim tekstom, traper suknje i hlače, majice s volanima i jakne s čistim linijama definiraju mornarski stil.

Velike torbe u mornarsko plavoj boji, zlatni nakit i remeni s cvjetnim vezom ključni su modni dodaci s kojima se možete poigrati i prilagoditi stilu koji svakog proljeća prevlada u našim ormarima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.