Obavijesti

Promo sadržaj

Trikovi za savršenu jesensku garderobu u samo par jednostavnih koraka!

Trikovi za savršenu jesensku garderobu u samo par jednostavnih koraka!
10

Što vam ove jeseni treba za odličan i primjetan modni stil?

Uplovili smo u novu modnu sezonu, koja sa sobom donosi pregršt fantastičnih modnih kombinacija u kojima ćemo uživati. Posljednjih nekoliko sezona unatoč svim trendovima s kojima nas obasipaju modne kuće i brojni cool brendovi, sve više fashionistica se odlučuje za capsule garderobu koju smisleno upotpunjuju zanimljivim komadima i modnim dodacima. Zbunjuje li vas termin capsule garderoba, evo kratke definicije - način odijevanja u kojem je količina robe ograničena, a kvaliteta i prije svega funkcionalnost stavljeni su ispred količine i kratkog trenda. Znači li to da vaš ormar mora biti dosadan i nimalo maštovit? Upravo suprotno, žene koje svoju garderobu baziraju na capsule priči izuzetno su maštovite i kreativne, a njihovi ormari puni su genijalnih komada koji odišu bezvremenskom klasikom, a u sebi nose malu dozu trenda i eklektičnosti.

Želite li ove jeseni svoj ormar posložiti u capsule stilu, savjetujemo vam pravac prema Designer Outletu Croatia jer u njihovoj aktualnoj ponudi možete pronaći senzacionalne odjevne komade i modne dodatke s kojima ćete imati najbolju jesensku garderobu u gradu.

Prije samog odlaska u shopping dobro razmislite što vam treba, a što od vječnih klasika već posjedujete. Modna blogerica Ana Bacinger savjetuje da za idealnu jesensku capsule garderobu nabavite kaput boje devine dlake, crne loaferice od kvalitetne kože, pulover u boji koji osvaja svojim kvalitetnim bodom, finu prugastu košulju koja izgleda kao da ste je posudile iz njegovog ormara, klasičnu torbu s malim ‘twistom’, predimenzionirano odijelo u boji, bijele tenisice i midi plisiranu suknju.

Nakon što ste nabavile ključne komade capsule garderobe slijedi ono najzanimljivije - modna igra u kojoj smišljate kombinacije koje reflektiraju vaš osobni stil, no koje istovremeno osvajaju svojom kreativom. Senzacionalni kaput boje devine dlake spojite s onim fantastičnim puloverom u boji i klasičnim crnim loafericama. Nosite ga uz skinny traperice i malu chic torbicu za ležerno druženje u gradu, ali i za neformalni poslovni sastanak. Košulja muškog kroja stvorena je za elegantne hlače visokog struka, zavodljive bijele salonke i torbicu koja osvaja svojim dizajnom! Onaj isti kaput boje devine dlake lako prebacite preko ovog stylinga i imate novu kombinaciju koja izgleda moćno, poslovno i jako chic!

Sportina, Only pullover, prije 279,00 kn -30% sada 195,30 kn

Ted Baker traperice, prije 900,00 kn -30% sada 630,00 kn

Nine West mokasine, prije 669,00 kn -35% sada 434,85 kn

Hugo Boss kaput, prije 5.190,00 kn 30% sada 3.633,00 kn

Hugo Boss torba, prije 7.390,00 kn -30% sada 5.170,00 kn

 

Odijela u boji su ‘must have’ već godinama, a sve su popularnija ona oversized kroja. Volimo ih iz više razloga - jednostavna su za kombiniranje, laskaju svima i mogu se nositi u gotovo svim prilikama. Poslovni look koji funkcionira od jutra do mraka postignite uz odijelo u boji, jednostavnu pamučnu majicu, vječni model retro tenisica i torbu u primjetnoj boji.

XYZ, Hugo Boss sako, prije 3.199,00 kn -30% sada 2.239,00 kn

XYZ, Hugo Boss hlace, prije 1.439,00 kn -30% sada 1.007,30 kn

Adidas tenisice, prije 749,00 kn -33% sada 499,00 kn

Ted Baker torba, prije 1.300,00 kn -30% sada 910,00 kn

Za kraj, tu je i vaša nova midi plisirana suknja zanimljivog uzorka. Još jedan zahvalan odjevni komad koji ćete obožavati cijele godine, u jesenskoj verziji izgleda sjajno uz statement pulover i robusne čizme do koljena.


Patrizia Pepe majica, prije 1.546,00 kn -35% sada 1.005,00 kn

Hugo Boss suknja, prije 1.890,00 kn -30% sada 1.323,00 kn

Corso Roma, Brawns čizme

Popis za savršenu capsule garderobu je tu, a sada je na vama da u Designer Outletu Croatia  pronađete favorite i svima pokažete kako ove jeseni izgledati izuzetno stylish i chic!

Replay čizmice, prije 1.720,00 -30% sada 1.204,00 kn

Replay čizmice, prije 1,480,00 kn -44% 828,00 kn

 

Hugo Boss cipele (desna), prije 2.290,00 kn -30% sada 1.603,00 kn

Hugo Boss cipele (lijevo), prije 1.990,00 kn -30% sada 1.393,00 kn

O Designer Outletu Croatia: Smješten preko puta robne kuće IKEA, na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.

Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.