Obavijesti

Promo sadržaj

Tuheljska noć nije nikad bila atraktivnija

Tuheljska noć nije nikad bila atraktivnija
6

I ove godine u Termama Tuhelj očekuje vas najspektakularnija zabava u kontinentalnom dijelu Hrvatske

Sve je spremno za 36. Tuheljsku noć! Terme Tuhelj u suradnji s Turističkom zajednicom općine Tuhelj, 28. srpnja tradicionalno slave vrhunac ljeta. Da ovo bude najluđi tulum ikad pobrinut će se Maja Šuput, neupitno najveća zabavljačica hrvatske glazbene scene. Uoči dvosatnog koncerta, atmosferu će ugrijati Kavaliri, a fešta će se nastaviti do ranih jutarnjih sati uz DJ glazbu. 

Poslijepodnevni koncert u bazenu Puhačkog orkestra Lipa Tuhelj, nastup Mažoretkinja Dubrovčan, zabava uz KUD-a Đurmanec, obilje hrane i pića uz vola na ražnju, finale Well malonogometnog turnira, dječji kutak koji će razveseliti mališane i roditelje, zabavni park Semente Rajhard i atraktivan vatromet u ponoć iznad Vodenog planeta, najvećeg kupališta u kontinentalnom dijelu Hrvatske - samo su dio bogatog programa Tuheljske noći koja službeno počine u 20, a završava u četiri sata. Tradicionalno, ulaz za sve posjetitelje je slobodan.

Ljeto u Termama Tuhelj nastavlja se u istom ritmu – koncertima uz najpoznatija zagorska vina svake subote u okviru Art&Wine festa, splash događanjima, iznenađenjima i adrenalinskom zabavom za sve posjetitelje Vodenog planeta, a za višednevni odmor, tu je i All inclusive light paket u okviru kojeg je boravak za dvoje djece besplatan. 

Više na:
http://www.terme-tuhelj.hr/
Facebook fan page Termi Tuhelj

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...