Obavijesti

Promo sadržaj

Turistima otkrivaju Biokovo i pješačke ture po Dalmaciji

Turistima otkrivaju Biokovo i pješačke ture po Dalmaciji
3

Prije 16 godina pokrenuli najinovativniju turističku agenciju

Thomas Mravičić prije 16 godina napravio je veliki iskorak u turizmu Makarske. Osnovao je Tip Extreme, jedinu turističku agenciju koja se specijalizirala za izlete na Biokovo, pješačke ture po Dalmaciji i adrenalinski zip line u Tučepima. Posla imaju jer su od početka drugačiji, uvijek nude nešto novo te su makarsku ponudu masovnog turizma obogatili jedinstvenim doživljajima. 

Turisti, kažu nam u Tip Extremeu, obožavaju Biokovo. Pogled koji se s njega pruža je fascinantan. Obuhvaća čitavu Makarsku rivijeru, poluotok Pelješac te srednjodalmatinske otoke. Iako na prvu možda djeluje škrto kao najveći dio dalmatinskog krša, Biokovo, zapravo, obiluje biljnim i životinjskim vrstama. Osim po Biokovu, Tip Extreme organizira i pješačke ture u okolici Omiša te Crvenog i Modrog jezera pokraj Imotskog. 
- U tim je turama nezaobilazno i kušanje vina te pršuta i domaćeg sira. Našim gostima želimo pružiti potpun doživljaj koji uključuje sva osjetila - govori vlasnik Thomas Mravičić.

 
U ponudu su nedavno uveli i zip line u Tučepima, koji duž tisuću metara osigurava neponovljiv pogled na obalu i otoke uz nalet adrenalina. 

U agenciji Tip Extreme je 14 zaposlenih. Sve poslove, od uredskih do administrativnih, obavljaju sami, imaju vlastite licencirane vodiče, autobuse i vozače. Za njih je stoga osiguranje opreme i posla u Croatia osiguranju, kažu nam, logična odluka. 


- S njima smo povezani već 20 godina. Zahvaljujući toj zaštiti, spavamo mirno. Ture koje organiziramo su avanturističke, zanimljive, nepredvidljive, traju i do tjedan dana. Želimo da se naši gosti osjećaju sigurno. A i naša se oprema može oštetiti. Zadovoljni smo Croatia osiguranjem i kvalitetom njegovih usluga. Pokazali su se pouzdanim i profesionalnim partnerima u naknadama štete - kaže Thomas Mravičić. 


Poduzetnici sada u Croatia osiguranju mogu s jednim paketom osiguranja - mPoduzetnik - zaštititi svoju imovinu i zaposlene. Paket osiguranja mPoduzetnik nudi im osiguranje imovine, osiguranje od javne odgovornosti, odgovornosti prema djelatnicima, osiguranje od nezgode. Paket A obuhvaća rizike od požara, oluja, tuča, udara groma, izlijevanja vode iz vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, poplava, bujica i visokih voda te drugih mogućih šteta izazvanih različitim nezgodama. Paket B, uz sve iz prvog paketa, osigurava od krađa, razbojstava te lomova stakla. Uz svaki paket moguće je ugovoriti javnu odgovornost prema trećim osobama i djelatnicima i osigurati se u slučaju nezgoda djelatnika. Moguće je ugovoriti i osiguranje zaslona mobitela bez ograničenja samo na novi mobitel ili određene marke. Sve dodatne informacije možete pronaći ovdje.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.