Promo sadržaj

Komentari 0

Tvrtki AbbVie 3. put dodijeljen certifikat Poslodavac Partner

Tvrtki AbbVie 3. put dodijeljen certifikat Poslodavac Partner

Tvrtki AbbVie treću je godinu zaredom uručen certifikat Poslodavac Partner, priznanje koje tvrtka SELECTIO dodjeljuje za kvalitetu upravljanja zaposlenicima

Kao i proteklih godina, tvrtka AbbVie je prošla kroz reviziju svojih HR procesa i demonstrirala visoku razinu kvalitete postavljenog sustav regrutiranja i selekcije, transparentan sustav procjene radnog učinka zaposlenika te predanost brizi za zaposlenike.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner pokrenut je s misijom promoviranja kvalitetnog upravljanja ljudskim resursima, a u projekt se do sada uključilo više od 100 organizacija. Certifikat se dodjeljuje organizacijama na temelju ocjene razvijenosti praksi upravljanja zaposlenicima u pet glavnih područja: strategije, regrutiranja i selekcije, upravljanja učinkom, usavršavanja i razvoja i odnosa sa zaposlenicima. Kako bi zadovoljila standarde Certifikata, kompanija mora ostvariti najmanje 75% ukupnih mogućih bodova, ali i najmanje 70% bodova u svakom od pet ocjenjivanih područja. 

Tvrtka AbbVie je u procesu certifikacije dokazala da ulaže značajan trud u izgradnju odnosa sa svojim zaposlenicima. Putem raznih komunikacijskih kanala, tvrtka AbbVie ohrabruje dvosmjernu komunikaciju, pri čemu zaposlenici uvijek imaju priliku izraziti svoje mišljenje i dati prijedloge za poboljšanje poslovnih procesa. AbbVie svojim zaposlenicima pruža mogućnost korištenja različitih oblika fleksibilnih radnih aranžmana te ujedno sufinancira i razne sportske i wellness aktivnosti s ciljem unapređenja kvalitete njihovog zdravlja i ostvarivanja ravnoteže privatnog i poslovnog života. Osim toga, u sklopu inicijative AbbVie Vitality, tvrtka za zaposlenike organizira niz aktivnosti poput edukacija o nošenju sa stresom i o zdravoj prehrani, sajmova zdravlja i natjecanja kojima se potiče zdrav život i otpornost zaposlenika.

Ljubiša Mitof-Višurski, Generalni direktor za Adriatic regiju, primio je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Kvalitetan odnos sa zaposlenicima značajan je dio naše kulture, a certifikat Poslodavac Partner ponudio nam je detaljnu analizu našeg pristupa tom bitnom pitanju. Iako je ovo priznanje za nas značajno, ono ujedno predstavlja i jednu vrstu obaveze prema samima sebi da visoku kvalitetu odnosa sa zaposlenicima održimo i u budućnosti. Veselimo se tom izazovu i nastojat ćemo opravdati ovu certifikaciju“, izjavio je Ljubiša Mitof-Višurski.

Trenutno je 66 nositelja Certifikata u Hrvatskoj, Albaniji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji. Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.