Promo sadržaj

Komentari 0

Danas samo uz 24sata svim čitateljima darujemo knjižicu o izazovima života s dijabetesom

Danas samo uz 24sata svim čitateljima darujemo knjižicu o izazovima života s dijabetesom

U knjižici Život s dijabetesom obrađujemo teme zdravstvene dobrobiti kontrole šećera u krvi, a donosimo i jelovnike za oboljele. Stručnjaci objašnjavaju dokle je stigla moderna tehnologija u kontroli dijabetesa

Od dijabetesa boluje svaka deseta osoba u Hrvatskoj, pa smo pokušali otkriti dokle je stigla moderna tehnologija koja pomaže u kontroli dijabetesa te zašto su bolesnici u većem riziku od srčanih bolesti.

U knjižici Život s dijabetesom, koju u četvrtak, 27. svibnja, darujemo čitateljima 24sata, obrađujemo i teme zdravstvene dobrobiti kontrole šećera u krvi, a donosimo i zdrave jelovnike za oboljele.

Selection,Of,Food,That,Is,Good,For,The,Health,And


Tehnološki napredak posljednjih nekoliko godina doveo je do velikih pozitivnih promjena u svim područjima medicine, pa tako i u dijabetologiji.


Korištenje “flash” sustava za mjerenje glukoze iz međustanične tekućine omogućuje oboljelim osobama mjerenje i praćenje glukoze bez svakodnevnih uboda u jagodicu prsta do 14 dana jednostavnim očitavanjem u jednoj sekundi.
Za razliku od invazivnog mjerenja glukoze iz kapilarne krvi, koje oboljelim osobama pruža samo trenutačnu vrijednost glukoze, ovo su sustavi za kontinuirano praćenje glukoze tijekom 24 sata. FreeStyle Libre flash sustav za praćenje glukoze pacijente oslobađa svakodnevnih, redovitih uboda potrebnih za mjerenje glukoze u krvi. Sve o tome, ali i mnoge druge novosti, doznajte u našoj novoj knjižici na 32 stranice stručnih tekstova.