Obavijesti

Promo sadržaj

U Mimari Lika Club predstavio redizajn popularnog portala

U Mimari Lika Club predstavio redizajn popularnog portala
8

Lički medij u zagrebačkoj Mimari pokazao potpuno novo ruho

Nakon desetodnevne kampanje „ŽutoJeCrveno2401“ koja je na društvenim mrežama izazvala brojne reakcije i komentare, redakcija popularnog ličkog portala Lika Club koji već šest godina u fokusu drži područje Ličko-senjske županije, u Mimari je svečano predstavila veliki redizajn portala.

Nakon gotovo šest godina rada portal Lika Club, predstavio je tehnički potpuno novu i redizajniranu platformu, dok je brend doživio i izmjenu logotipa te znaka, ali i zaokret u uredničkoj politici.

Večernje događanje otvorio je glazbenik Zvonimir Tonković izvedbom instrumentala pjesme „Velebitska praskozorja“, a zatim se putem video linka pozvanim gostima obratio Goran Rihelj, vlasnik portala hrturizam.hr koji ujedno postaje novi partner portala Lika Club za turističke vijesti. 

U nastavku događanja voditelj portala Ante Fumić ispričao je okupljenima tijek razvoja ovog ličkog medija, koji se kako brojke pokazuju čita mnogo dalje od Like, od samih njegovih početaka pa sve do danas. Iscrpna prezentacija sa statistikama portala, ali i jasno objašnjavanje gerila kampanje #ŽutoJeCrveno2401, uvelo je goste u najvažniji dio večeri. 

U redizajnu loga zadržao se okvir s postojećeg logotipa, a inicijal "L" je dupliciran i naglašen te je postao dio okvira. Jednostavnom intervencijom istaknuto je slovo "L" koje će se provlačiti kao motiv kroz sve materijale.“ – istaknuo je Fumić objašnjenje novog vizualnog identiteta. 

Redizajn pokreće novu medijsku dimenziju i drugačije pozicioniranje na regionalnoj i nacionalnoj medijskoj sceni, što će čitatelji u narednom periodu i sami vidjeti.  

Na redizajnu smo radili proteklih 6 mjeseci, sve je krenulo sa redizajnom loga i znaka portala, a zaključili smo priču s potpuno novim webom koji je pušten online 24. siječnja. S obzirom da naši rezultati iz mjeseca u mjesec rastu, zaključili smo da je vrijeme za novu stranicu koju smo okrenuli ovim redizajnom, uz paralelno širenje projekata i nastavak svega što smo započeli. Lika Club je uvijek bio svoj, neovisan i jasan, a to planiramo i ostati u budućnosti.“ – ističe voditelj portala Ante Fumić. 

Večer je završena prigodnim domjenkom s ličkim obilježjima, a na samom kraju nastupio je lički reper Nikica Krizmanić te u Mimari zapjevao pjesmu za „Za Plitvice Rap“. 

Gosti su nastavili druženje do kasnih večernjih sati, i s novom medijskom platformom u rukama. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu