Obavijesti

Promo sadržaj

U utorak dar - prilog o sunčanju, a pretplatnici 24sata mogu dobiti i poklon paket Nuxe SUN

U utorak dar - prilog o sunčanju, a pretplatnici 24sata mogu dobiti  i poklon paket Nuxe SUN

Prigodan i vrijedan dar za 24 pretplatnika 24sata - poklon paket Nuxe SUN - sastoji se od ulja za zaštitu kože od sunca SPF 30, 150 ml, te osvježavajućeg losiona za lice i tijelo poslije sunčanja, 100 ml

Kreme za sunčanje naš su najveći saveznik ovog ljeta. U kojim količinama ih je potrebno stavljati te koliko često samo su neke od tema kojima se bavimo u prilogu o sigurnom sunčanju, koji čitateljima darujemo u utorak u dnevnom izdanju 24sata. Osim toga, donosimo rješenje za sprečavanje napada komaraca, ali i preporuku koji proizvod uvijek treba imati pri ruci kako bismo spriječili nadraženu kožu i crvenilo. 


Ali imamo i poseban, prigodan i vrijedan dar za 24 najbrža pretplatnika 24sata - poklon paket Nuxe SUN - koji se sastoji od ulja za zaštitu kože od sunca SPF 30, 150 ml, te osvježavajućeg losiona za lice i tijelo poslije sunčanja, 100 ml. 
Ulje s cvjetovima vode i sunca štiti stanice kože od starenja i omogućava postizanje glamurozne preplanulosti. Nemasna formula bez alkohola bogato hrani kožu i ostavlja na njoj svilenkast osjećaj, a obogaćena je očaravajućim mirisnim notama slatke naranče, tahićanske gardenije i vanilije. Ulje je potrebno obilno nanijeti prije izlaganja suncu.

Uz to, vodootporno je, ne sadrži parabene i mineralna ulja. Oduševit će vas i miris - slasni spoj blistavih tonova slatke naranče i petitgraina, mekih tonova kokosa, tahićanske gardenije i egzotičnih cvjetova tiare te senzualnih nota vanilije i mošusa. Losion poslije sunčanja za lice i tijelo s cvjetovima vode i sunca obnavlja, obilno hidratizira i omekšava kožu te produljuje preplanulost za dva tjedna.
Osvježavajućom teksturom pruža trenutan učinak ugode i osjećaj smirenja. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince