Obavijesti

Promo sadržaj

U Zagrebu se smjestio prvi hotel za starije osobe

U Zagrebu se smjestio prvi hotel za starije osobe
10

U domu je zaposleno profesionalno i ljubazno osoblje. Korisnici imaju pravo na 24-satnu medicinsku skrb. Svakom korisniku se pristupa individualno s puno pažnje

Na 'zapadnim vratima' Zagreba, u Svetoj Nedelji smjestio se prvi dom za starije osobe sagrađen prema hotelskim standardima. Hotel Senium u Svetoj Nedelji, prvi je dom za osobe treće životne dobi sagrađen prema hotelskim standardima, što mu daje izuzetnu prednost u usporedbi sa sličnim vrstama domova u Hrvatskoj. 

Dom 'Hotel Senium' nalazi se u neposrednoj blizini mnogih okolnih gradova. Desetak kilometara zapadno od centra Zagreba, 6 km istočno od Samobora, a isto toliko od granice sa Slovenijom smjestila se Sveta Nedelja, gradić čiji kraj je geografski smješten na veoma privlačnom položaju koji obuhvaća ravničarski i brežuljkasti dio, a nalazi se između Zagreba, rijeke Save, Okićkog i Samoborskog gorja, a prometno je otvoren prema Zagrebu, Samoboru, Jastrebarskom, Zaprešiću i susjednoj Sloveniji. Sveta Nedelja je sama po sebi više puta proglašivana najboljim gradom za život u Hrvatskoj. I ta činjenica je bila jedan od razloga zašto se ovaj hotelski dom za starije osobe otvorio baš u Svetoj Nedelji.

'Hotel Senium' svojim korisnicima nudi moderan i ugodan smještaj, mirnu i intimnu atmosferu. Hotelski standardi daju za pravo da se govori o visokoj i ekskluzivnoj razini standarda stanovanja. Sobe su opremljene po najmodernijim standardima. Sala za doručak, ljetna terasa, vanjsko igralište i okućnica samo su neke od dodatnih mogućnosti koje ovaj svetonedeljski dom pruža. 

U domu je zaposleno profesionalno i ljubazno osoblje. Korisnici imaju pravo na 24-satnu medicinsku skrb. Svakom korisniku se pristupa individualno s puno pažnje. Korisnici imaju nadzor lječnika, ovjeru doznaka HZZO-a. Organiziran im je sanitetski prijevoz. Prehrana je prilagođena dobi i zdrastvenim potrebama. Hotel Senium brine i o slobodnom vremenu svojih korisnika. Djelatnici Hotela Senium svojim korisnicima organiziraju rođendanske i blagdanske proslave, izlete i mnoge dodatne usluge koje život starijih osoba pretvaraju u sretnu i bezbrižnu starost.

Dom pruža razne kozmetičke usluge, primjerice usluge frizera i pedikera. Kapacitet doma je 20 osoba koje su smještene u jednokrevetnim, odnosno dvokrevetnim sobama sa ili bez balkona. Sobe Comfort (22 m²) i Delux (37 m²) opremljene su komfornim madracima, individualnim klima sustavima, direktnim telefonima, neograničenim pristupom internetom, detektorima dima, kupaonica s tuševima i TV prijamnicima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.