Obavijesti

Promo sadržaj

UN dijeta ima novog saveznika - tablete PG500 Complex

UN dijeta ima novog saveznika -  tablete PG500 Complex
1

Uz prilagođenu prehranu te tablete za mršavljenje moguće je izgubiti i više od 10 kg u mjesec dana

VIDEO

 
Već godinama UN dijeta zauzima vodeće mjesto kada je u pitanju brzo mršavljenje. Riječ je o dijeti koja je koncipirana prema namirnicama koje smijete konzumirati određeni dan, odnosno, prvi dan jedete proteine, drugi dan škrob, treći ugljikohidrate, a četvrti voće. Na taj način ubrzava se metabolizam, gube se kilogrami, a ono što je velika prednost je i činjenica da dijeta ne zahtijeva posebne namirnice i plan obroka je poprilično jednostavan.
 
No, rezultati UN dijete na vagi se primijete tek nakon nekog vremena, a vi biste rado kilograme izgubili u prvih nekoliko dana? Zato su UN dijeti najbolji saveznik tablete za mršavljenje PGC500 Complex. Riječ je o potpuno prirodnom dodatku prehrani koji će uz već regulirani režim hrane UN dijete dati brže i učinkovitije rezultate, a pritom zahvaljujući svojim sastojcima jamči da se izgubljeni kilogrami neće vratiti.
 
Požurite i uštedite 153,00 kn količine su ograničene!
 
PGC500 sastoji se od hidroksicitrične kiseline koja blokira enzim ATP – Citrat lyase koji pretvara ugljikohidrate u masne kiseline koje se pak kao energetska rezerva nakupljaju u obliku masnih naslaga. A budući da ljudsko tijelo zapravo treba masne kiseline, ono ih počinje razgrađivati iz vlastitih masnih naslaga što rezultira gubljenjem kilograma.
Osim što će pospješiti gubljenje kilograma, tablete za mršavljenje će djelovati i na smanjenje omraženog celulita, dok će s druge strane davati dovoljno energije za normalno svakodnevno funkcioniranje, ali i poboljšati spavanje.
U sklopu UN dijete često se zbog konzumiranja istih namirnica tijekom dana te naročito za vrijeme voćnog dana zna javljati osjećaj gladi kojeg PGC500 uspješno rješava. Naime, tablete daju osjećaj sitosti pa se pri redovitom uzimanju kod konzumenta smanjuje i potreba za hranom.
 
Požurite i uštedite 153,00 kn količine su ograničene!
 
Koliko puta vam se dogodilo da ste u prvih nekoliko dana niskokalorične dijete izgubili nekoliko kilograma, ali nakon toga se više ništa nije događalo? Razlog je taj što ste najprije gubili vodu koju zadržavaju ugljikohidrati, dok je razgradnja masnoća kasnija pojava i do nje vrlo često ne uspijete doći. Kada osoba primijeti da ne gubi kilograme, vrati se starim prehrambenim navikama. Kako onda izgubiti kilograme? Pomoću tableta za mršavljenje PGC500 Complex koje upravo „udaraju tamo gdje najviše boli“ – u masne zalihe koje pomaže razgraditi.
 
S ovim tabletama za mršavljenje već u tjedan dana moguće je izgubiti 2,5 kg u tjedan dana te 10 kg u mjesec dana, a ukoliko se kombinira s UN dijetom, rezultati će biti još i značajniji. Kako tijekom provođenja dijete nema unosa nepotrebnih masnoća, tako PGC500 tablete neće morati razgrađivati novonastale masnoće nego će eliminirati one ranije unesene.
PGC500 tablete mogu se naručiti online i na vašu adresu stižu za najviše tri dana. Ljeto je sve bliže...
 
Požurite i uštedite 153,00 kn količine su ograničene!
 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.