Obavijesti

Promo sadržaj

Uštedite i pripremite se za zimu u poslovnicama Tomić & Co

Uštedite i pripremite se za zimu u poslovnicama Tomić & Co
3

Akcijska ponuda BMW i MINI kompleta zimskih kotača i zvjezdica kao oznaka dugotrajnosti gume i vrhunskih sigurnosnih ocjena

Uz zahladnjenje dolaze i zahtjevniji uvjeti na cestama – mokra cesta, smanjena vidljivost, cesta prekrivena snijegom i ledom… Kad temperatura padne, ljetne se gume više ne odlikuju najboljim performansama. Površina im otvrdne, smanji se sila prianjanja između gume i podloge te dolazi do gubitka upravljivosti vozila. Samo posebne gumene smjese zimskih guma podnose hladnoću kako bi se održalo prianjanje i jamčio kratak put kočenja. Korištenjem ljetnih guma dovodite svoje suputnike, okolinu i sebe u opasnost. Primjerice, kočioni put vozila opremljenog ljetnim gumama po cesti prekrivenoj snijegom veći je za čak 25 % nego kad je vozilo opremljeno zimskim gumama. Usporedba na cesti prekrivenoj ledom pokazuje još lošije rezultate. Zato, najbolji odgovor na zimske uvjete jesu zimske gume.

bmw_as_service-news_winter_2016_HR_4_ds.indd

ZVJEZDICA ZNAČI DA SE GUMA ODLIKUJE DUGOTRAJNOŠĆU TE VRHUNSKIM SIGURNOSNIM OCJENAMA

BMW grupacija i ove je godine marljivo radila na sigurnosti svojih korisnika u prometu. Grupacija dugi niz godina surađuje s vodećim svjetskim proizvođačima guma (Bridgestone, Pirelli, Goodyear…) kako bi razvila proizvod po mjeri za svaki pojedini model. Doista, legendarni MINI i novi BMW X6 postavljaju dijametralno različite zahtjeve na kotače, stoga je vrlo bitno opremiti vozilo gumom koja udovoljava baš tim zahtjevima. Zbog toga, sve gume razvijene u suradnji s BMW-om uz oznaku dimenzije, vrste gume, nosivosti i maksimalne brzine nose i oznaku zvjezdice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zvjezdica znači da je guma razvijena upravo za taj model, ali i da se guma odlikuje dugotrajnošću te vrhunskim sigurnosnim ocjenama. Kako bismo postigli izvanredne ocjene, naše gume su testirane prema više od 50 različitih kriterija grupiranih u šest glavnih područja: vozna svojstva, sigurnost, sportsko ponašanje, trošenje, udobnost i učinkovitost. Kao šećer na kraju, gume dolaze s posebnom „run-flat“ tehnologijom uz koju nemate brige oko probušene gume jer možete nastaviti voziti do 80 km brzinom od 80 km/h bez straha od oštećenja ovjesa vozila.

No, kako bismo osvježili vanjštinu Vašeg vozila, uz gume dolaze i naplatci u kompletu zimskih kotača uz velik izbor veličina i oblika. Paleta, ovisno o modelu, se sastoji od najmanjih kotača homologiranih za vozilo sve do najvećih, „M Performance“ koje, osim neupitne kvalitete, veže još jedna značajka – akcijska cijena s popustima i do 30%.

Provjerite posebne ponude i dostupnost kompleta zimskih kotača i ostale zimske opreme za Vaše vozilo u poslovnicama Tomić & Co. u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli ili zatražite više informacija na stranicama www.bmw.hr i www.mini.com.hr.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj