Obavijesti

Promo sadržaj

Utrka ubrzanja Brzi i žestoki vraća se na zagrebački asfalt

Utrka ubrzanja Brzi i žestoki vraća se na zagrebački asfalt
2

Utrka ubrzanja Brzi i žestoki powered by Ciak Auto i ove se godine vraća na vrući asfalt Avenije Dubrovnik i najavljuje još veći spektakl

Ova atraktivna utrka jedini je oktanski događaj koji se održava u glavnom gradu neke države, a i ove će godine obilježiti početak zagrebačkog ljeta. Tijekom dva dana održavanja, u subotu 3. i nedjelju 4. lipnja, posjetitelji će uživati u utrci najnabrijanijih vozila iz 15 zemalja koji će se na stazi duljine četvrt milje (402 m) natjecati za titulu najbržeg.

Dionica Avenije Dubrovnik pokraj Zagrebačkog Velesajma će, osim impresivnih automobila i motocikala, i ove godine ugostiti popularne Dragstere – zvijeri koje se mogu zaustaviti samo uz pomoć padobrana, a posjetitelje će ponovno oduševiti i atraktivne moto akrobacije.

„Naša očekivanja od ovogodišnje utrke su velika, kao i ona od strane posjetitelja. Organizacija je u punom zamahu, a brojnim atraktivnim vozilima i bogatim dodatnim sadržajima svakako ćemo se potruditi opravdati sva očekivanja. U svakom slučaju, ove nas godine definitivno očekuje još brži i još žešći spektakl koji ne želite propustiti“, izjavio je Dario Ljubičić, organizator utrke.
Cjelokupno događanje će popratiti preko 80 prekrasnih hostesa koje su proteklog vikenda projurile Zagrebom u automobilističkim kombinezonima i time najavile drugo izdanje Brzih i žestokih. Hostese će također biti raspoređene uz Aveniju Dubrovnik gdje će se održati natjecateljski dio, kao i unutar paviljona 5 Zagrebačkog Velesajma gdje će se usporedno s utrkom odvijati i mnoštvo zanimljivih dodatnih sadržaja. U organizaciji tvrtke CIAK Auto, preko 50 svjetski priznatih dobavljača prve ugradnje prezentirat će svoj bogati asortiman auto-dijelova i tehničke novosti iz auto-moto industrije. 

Posjetitelji koji vole simulacije, unutar Brzi i žestoki VR zone, moći će uroniti u svijet virtualne stvarnosti, dame će moći pokazati i dokazati svoje vozačke sposobnosti u testu spretnosti, a najmlađi posjetitelji će se moći okušati u karting utrci za najmlađe. Neće manjkati ni glazbenog sadržaja pa će tako subotnja večer biti zaključena koncertom popularnog Giuliana, a posjetitelje očekuje i prijenos finala Lige prvaka na otvorenom.

Podsjećamo, prvo izdanje utrke posjetilo je više od 25.000 posjetitelja, sudjelovalo je više od 300 atraktivnih automobila i 40 motocikala koji su u Zagreb stigli iz Austrije, Mađarske, Srbije, Slovenije, BiH i drugih zemalja regije. Utrku je upotpunilo i natjecanje u jačini decibela automobilskih audio sustava koji su se penjali do impresivnih 154.7 decibela što je glasnije od zvuka polijetanja zrakoplova. 

Više informacija o Utrci ubrzanja Brzi i žestoki powered by CIAK Auto, službeni pravilnik utrke te prometne obavijesti mogu se pronaći na službenoj internetskoj stranici utrke te na službenom Facebook profilu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj