Obavijesti

Promo sadržaj

Uvijek savršeno čisto i suho posuđe

Uvijek savršeno čisto i suho posuđe
3

Nove perilice posuđa Gorenje UltraClean

Ono što izgleda čisto nije nužno čisto jer oči ne mogu otkriti bakterije ili viruse. Kako biste svojoj obitelji svaki put osigurali ultra čisto i savršeno suho posuđe, odaberite novu Gorenje UltraClean perilica posuđa. Uz elegantni dizajn one vam donose i visoku kvalitetu s nevjerojatnim novim značajkama koje zaista pojednostavljuju vašu svakodnevicu.

Novi program ExtraHygiene s UV tehnologijom podiže higijenu na višu razinu. Oponaša proces sterilizacije uključivanjem dodatnog ispiranja hladnom vodom, nakon čega slijedi produženo pranje vrućom vodom na 70 °C kako bi se uklonilo 99,9 % svih bakterija. Visoke temperature osiguravaju da vaše posuđe dosegne iznimno visoke higijenske standarde.

Budući da je viša razina higijene jedan od prioriteta Gorenja, odabrani modeli perilica posuđa nove generacije UltraClean iznenađuju programom UV tehnologije koji učinkovito eliminira do 99,9% bakterija i virusa iz vode za ispiranje. Funkciju UV tehnologije možete koristiti u bilo kojem trenutku u kombinaciji s programima – Eco, Auto, Intensive, Daily, Night and Hygiene program.

Nakon savršenog čišćenja dolazi savršeno sušenje. Ne morate brinuti o kapljicama vode na svježe opranom posuđu, jer inovativna SmartUltra Dry tehnologija osigurava potpuno suho posuđe. Nakon ciklusa pranja ventilator se aktivira i uklanja svu vruću paru iz kade za pranje posuđ. Vrata perilice posuđa automatski se malo otvaraju kako bi pustila svjež zrak, tako da se oprani predmeti poput plastičnog posuđa potpuno osuše.

Gorenje nastoji pojednostaviti vaš život što je više moguće, stoga svoju novu perilicu posuđa Gorenje UltraClean možete jednostavno povezati putem Wi-Fi i ConnectLife aplikacije na svom mobilnom uređaju. Putem aplikacije možete daljinski aktivirati programe i funkcije, primati obavijesti i upravljati uređajem.

Otkrijte više o novim perilicama posuđa Gorenje UltraClean na gorenje.hr i odaberite novog heroja za vaš dom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini