Obavijesti

Promo sadržaj

Uživajte u čistom zraku uz Hisense

Uživajte u čistom zraku uz Hisense
3

Kada razmišljate o kvaliteti života u svom domu, vjerojatno prvo ne pomislite na zrak koji udišete.

Kvaliteta zraka je neizbježno povezana s vašim zdravljem i osjećajem ugode. Kako? Svjež zrak pomaže vam da se koncentrirate, savršena temperatura i vlažnost pružaju vam ugodnost, a zrak bez virusa štiti vaše zdravlje. Zato vam je potreban novi Hisense Wings Pro klima uređaj.

Zahvaljujući Hisenseovoj inovativnoj Hi-Nanotehnologiji, zrak u vašem domu može biti bez štetnih virusa i bakterija, uključujući koronavirus. Razlika u kvaliteti zraka osjeti se uz pročišćavanje zraka, jer je savršeno vlažan i svjež. Štoviše, ne morate ručno postavljati temperaturu, jer se Hisense Wings Pro za to brine automatski. Zainteresirani? Upoznajte najnoviju tehnologiju koja će uskladiti način na koji razmišljate o klima uređajima.

Čist i zdrav zrak? Naravno.

Hisense je razvio inovativnu Hi-Nanotehnologiju koja stvara ogromnu količinu pozitivnih i negativnih iona, do 1 milijun po cm3. Napadaju viruse i bakterije u zraku, deaktiviraju ih i na kraju pretvaraju u bezopasne molekule vode. Učinkovitost tehnologije dokazao je francuski Texcell laboratorij*, globalna organizacija za istraživanje koja je specijalizirana za virusno testiranje. Pokazali su da Hi-Nano može inhibirati koronavirus (SARS-CoV-2) za 93,54% u samo dva sata, jamči vam čist i zdrav zrak svaki dan.

Ugodna atmosfera? Da.

Samo jedan klik ste udaljeni od savršene temperature u svom domu. Zahvaljujući Smart načinu rada i dodatnim senzorima unutar daljinskog upravljača, klima uređaj automatski podešava najugodniju temperaturu u prostoriji, koristeći poseban 4D Auto sistem zakretanja kako bi se osigurala optimalna distribucija i protok hladnog ili toplog zraka kroz prostoriju u svim smjerovima.

Jednostavan za instalaciju i korištenje? Da, definitivno.

Budući da suvremeni kupci cijene jednostavna, ali učinkovita rješenja, instalacija i rad Hisense klima uređaja su praktični i jednostavni za korištenje. Povezivanjem klima uređaja s kućnim Wi-Fi-jem i preuzimanjem ConnectLife APP-a možete lako i inteligentno upravljati unutrašnjom klimom u vašem domu s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme.

Spremni za hladnu zimu? Apsolutno.

Kada temperature padnu ispod nule zimi, performanse vanjske jedinice klima uređaja mogu biti ugrožene. Ali ne i Hisense Wings Pro, jer poseban električni grijač kućišta neprestano odleđuje kućište, održavajući njegove dobre performanse i dugotrajnu izdržljivost. Zahvaljujući snažnom niskotemperaturnom kapacitetu grijanja klima uređaja, možete uživati u toplini svog doma, čak i kada vanjske temperature dosegnu -22°C.

Dakle, da li ste spremni promijeniti kvalitetu života kod kuće? Ulaganje u novi Hisense Wings Pro klima uređaj je ulaganje u vaše zdravlje, udobnost i dobrobit. Sve prednosti koje vam donosi novi klima uređaj pobliže pogledajte na hr.hisense.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.