Obavijesti

Promo sadržaj

Varaždinci spremaju najfinije domaće kolače unatoč koroni

Varaždinci spremaju najfinije domaće kolače unatoč koroni
10

Čupavci, Mađarice, Bijela i Medena pita, Međimurska gibanica, Damska i Sacher torta... Sve to i još puno slastica svakodnevno prave vrijedne ruke zaposlenika Ekos Pekarnice iz Varaždina

Svakog jutra zavežu pregaču oko struka, stave pekarsku kapicu na glavu i krenu spravljati najfinije kolače i torte koji će se nedugo zatim naći na policama SPAR-a i INTERSPAR-a diljem Hrvatske.

Mađaricu, kraljicu kora, prave po domaćoj recepturi, ručno i od hrvatskih sirovina.

"Tu je i jedan tajni sastojak koji vam ne možemo otkriti, ali možemo garantirati da će naša Mađarica na vaš stol doći svježa", kažu visoko odgovorni tehnolozi iz Ekos Pekarnice. Bez obzira u kojem dijelu Hrvatske živite, Ekos Mađarice u vaš omiljeni SPAR i INTERSPAR dolaze u roku 24-48 sati.

U Ekos Pekarnici kolači se rade u tri smjene i poštuje se tradicija ručne izrade, pa je u svakom proizvodu udio ručnog rada minimalno 75 posto. Sve sirovine koje mogu nabavljaju u Hrvatskoj, od domaćih dobavljača visoke kvalitete, a podržavaju i održiv uzgoj, stoga koriste isključivo UTZ certificirani kakao i jaja iz podnoga uzgoja.

"Kad smo počeli, Ekos Pekarnice brojale su stotinjak zaposlenika. Danas se taj broj udvostručio, a ponuda obogatila raznim kolačima i pekarskim proizvodima", objašnjavaju iz Ekos Pekarnice, omiljene pekarnice u varaždinskom kraju, ali i šire.

Tako danas na policama SPAR-a i INTERSPAR-a diljem Hrvatske možete pronaći njihov kukuruzni ili kruh bez kvasca te kolače poput Mađarice, Medene pite, Pite od višnje, i Čupavaca kojem su dali malo 'twist' - prave ga po domaćoj recepturi, ali s čak 40 posto manje šećera.

Iako nam je koronavirus unazad mjesec dana okrenuo život naopačke, zahvaljujući marljivim zaposlenicima Ekos Pekarnice, i ovaj će nam Uskrs biti sladak - unatoč svemu.

Budemo li svi slijedili upute Kriznog stožera i pazili jedni na druge - na poslu, u dućanu ili kod kuće - sigurno ćemo zajedno prebroditi i ovu krizu.

Zato vas molimo, prije dolaska u svoj SPAR i INTERSPAR, prelistajte online katalog i napravite popis namirnica koje vam trebaju, kako biste kupnju obavili brzo i učinkovito. Pitajte starije i nemoćne u svojoj blizini treba li i njima nešto. Dođite sami. Poštujte regulaciju ulaska u trgovinu i držite razmak od dva metra od ostalih kupaca. Krizni stožer nije naredio nošenje maski i rukavica, no ako se osjećate sigurnije, stavite ih.

Ono što mi radimo kako bismo zaštitili vas i svoje djelatnike je da redovito dezinficiramo sve površine i pazimo na broj ljudi koji se istovremeno nalaze u trgovini. Postavili smo vizualne oznake kako biste lakše držali razmak od dva metra kao i zaštitu od pleksiglasa na sve blagajne, info pultove i kioske, dok su djelatnici na samoposlužnim blagajnama dobili zaštitne vizire. Primijetit ćete i da su u vašem omiljenom SPAR-u svi pekarski proizvodi i rinfuzna roba zapakirani u jednokratne ambalaže, kao dodatna mjera predostrožnosti.

Hvala što pazite na sebe i druge. SPAR je tu za vas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Goldman Graff je prvi izbor za investicijsko zlato: Sigurnost, kvaliteta i stručnost
PROMO

Goldman Graff je prvi izbor za investicijsko zlato: Sigurnost, kvaliteta i stručnost

Investicijsko zlato sve je traženiji oblik ulaganja u Hrvatskoj. U protekloj godini, prema javno dostupnim podacima, Hrvati su kupili oko 300 milijuna eura vrijednosti u plemenitim metalima

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a
Razgovor s Zlatkom Dalićem: „Lakše mi je voditi momčad nego stati pred kamere“
PROMO

Razgovor s Zlatkom Dalićem: „Lakše mi je voditi momčad nego stati pred kamere“

Ususret Europskom prvenstvu u nogometu 2024. imali smo priliku porazgovarati sa Zlatkom Dalićem, dok je bio na snimanju novog video spota Zvijezde