Promo sadržaj

Komentari 0

Video: Otkriveno zašto se radnik rasplesao nasred splitske šetnice

Video: Otkriveno zašto se radnik rasplesao nasred splitske šetnice

Od zezancije do senzacije! Kadrovi sa snimanja spota za novu mobilnu aplikaciju Radio Dalmacije preplavili su društvene mreže i portale. Skini aplikaciju i ti, zapleši uz svoju omiljenu glazbu i uzmi im lovu

Radio Dalmacija nastavlja širiti pozitivu! Snimka rasplesanog radnika „Parkova i nasada“ mnogima je uljepšala dan, kao i video djevojke koja „u svom filmu“ pleše u trajektnoj luci. Uostalom, pogledaj cijeli video i uvjeri se…

Ekipa s Radio Dalmacije oduševljena je što su stvorili toliko pozitive i poziva te da se pridružiš klubu rasplesanih i sretnih ljudi. Skini aplikaciju Radio Dalmacije, uživaj u najboljoj glazbi, snimi i ti svoj plesni #uvikuztebe video i uzmi im lovu! Za iPhone aplikaciju preuzmi OVDJE, a za Android TU i priključi se zabavi koja ti osim pozitive donosi i lovu!

Odvrni jedan od pet kanala na aplikaciji, sa slušalicama ili bez, i zaboravi na ispite koji te čekaju na faksu, nervoznoga šefa, neplaćene račune. Zapleši kao da sutra ne postoji, na ulici, u parku ili svojoj kuhinji. Izbaci sve iz sebe i uživaj u životu, snimi se kako plešeš uz aplikaciju Radio Dalmacije, a video objavi na svom Instagramu, uz obavezni #uvikuztebe i označi Radio Dalmaciju da te lakše nađu. Sve detalje pročitaj na njihovom portalu.

Sve plesne uratke pregledat će stručni žiri - tvoji omiljeni voditelji Edita Lučić Jelić, Siniša Garbin i Ines Nosić, a najoriginalnije, najemotivnije ili najsmješnije snimke, one koje ih taknu u dušu ili obore s nogu će i nagraditi i njihovim vlasnicima osigurati dobar provod ili super shopping! Troje najboljih na račun će dobiti po 2.000 kuna, a pobjednici će biti proglašeni u petak, 19. lipnja. Može li bolje?!

Besplatno skineš aplikaciju, staviš Radio Dalmaciju u džep ili torbicu, postaneš glazbeni urednik i uz najbolju glazbu lakše prebrodiš teške dane, dobre učiniš još boljima, a i podebljaš svoj budžet uoči godišnjeg.

Za snimanje videa koji ti može donijeti keš, ali i u svakoj drugoj prilici, sam odaberi kanal koji ti u tom trenutku odgovara. Raspali Rokiju ako želiš energetsku bombu, klikni na Fjaku kad ti se baš ništa ne da, budi romantik uz Olivera i samo njegove pjesme od 0 do 24, izaberi Fureštu i najveće svjetske hitove dok trčiš po Marjanu ili Savskom nasipu ili jednostavno upali Dalmaciju live i slušaj sve od najbolje glazbe do najvažnijih informacija i vijesti. Naravno, tu je i Hajdučki kanal koji 'gori' kad igraju Bili.

Izaberi svoj đir, pleši, zabavi se i pritom još i zaradi jer Radio Dalmacija je #uvikuztebe.