Obavijesti

Promo sadržaj

Vidovnjakinja Sandra - jedina pogađa „u sridu“

Vidovnjakinja Sandra - jedina pogađa „u sridu“

Kada upitamo Sandrine klijente zašto je vole, svi odgovaraju - drugi nisu znali pomoći, ali Sandra, ona je od svih bolja, jednostavno najbolja! I baš je zato zovu iz brojnih zemalja poput Njemačke, SAD-a, Francuske, Italije ili Nigerije!

Među onima kojima je Sandra pomogla na tisuće su muškaraca, žena i djece, djedova i baka, prijateljica i prijatelja. Bilo da se radi o ljubavnim, obiteljskim, poslovnim i financijskim, odnosno zdravstvenim problemima - Sandra je uvijek uspješna! Oslanjajući se na svoju istančanu intuiciju i Dar vidovitosti kojeg je naslijedila od bake te čitajući iz karata i graha, ona samo najboljim savjetima pogađa uvijek „u sridu“! Mnoge Sandra iznenađuje svojim preciznim poznavanjem svih detalja iz njihove prošlosti, sadašnjosti i budućnosti! Ova nevjerojatno simpatična zagrebačka vidovnjakinja zbog svega dnevno prima brojne razglednice, SMS poruke, fotografije i mailove nasmiješenih klijenata koji joj šalju svoje zahvale. Ako vas muče brige koje ne znate riješiti, ako se osjećate izgubljeno i treba vam razumijevanje i podrška - javite se vidovnjakinji Sandri! Njena dobrota i veliko srce naprosto oduševljavaju!

Sandra je vratila moju obitelj na pravi put!

Gđa Ema iz Soluna ima tri sestre i brata s kojima je oduvijek bila jako povezana.

- Otac i majka rano su umrli, ali to je samo ojačalo našu međusobnu ljubav i poštovanje. Toliko smo povezani da djecu jedne od naših sestara doživljavamo kao vlastitu. Mi se svi jednostavno obožavamo - priča gđa Ema.

No slozi unutar Emine obitelji na put je gotovo stala zavist i ljubomora susjeda.

- Da ljudi mogu biti toliko zločesti da se vesele tuđoj nesreći, to je meni bilo nezamislivo, ali sada mogu reći da sam osjetila na vlastitoj koži što to znači - objašnjava Ema koja se zabrinula kada je shvatila da je cijeloj njenoj obitelji iznenada sve krenulo nizbrdo.

- Osjećala sam se jako loše, obilazila sam liječnike i dobivala kojekakve neobične dijagnoze, ali nijedan lijek, nijedan tretman nisu mi pomagali. Petogodišnji nećak se počeo neobično ponašati, kao da je imao napadaje, bacao bi se po podu i toliko lupao ručicama i nogama da nismo mogli doprijeti do njega, jednostavno kao da ga je nešto „držalo“… Liječnici su tvrdili da je razmažen, ali mi smo znali da to nije tako i da mu moramo nekako pomoći - prisjeća se Ema dok tuga obuzima njeno lice. I njen brat je, kaže, tada prolazio kroz težak period.

- Zatvarao se u kuću, s nikime nije komunicirao, naglo je smršavio, bio je apsolutno bezvoljan i jako se loše osjećao. Najstarija sestra gotovo je dobila živčani slom zbog iznenadnog pogoršanja zdravlja u našoj obitelji - govori Ema i dodaje - Saznala sam za Sandru iz 24Sata i odlučila je nazvati. Bila sam skeptična, ali Sandra me uskoro pridobila! Njen anđeoski glas potpuno me i odmah smirio! Imala sam osjećaj da pričamo oči u oči, a ne putem telefona. Sandra je točno znala koji su naši problemi i vjerujte mi, ona je božje čudo! Ako ste u sličnoj situaciji i medicina vam ne može pomoći, to može Sandra spasiti! Samo se držite njenih uputa i vidjet ćete rezultat! Moja je obitelj danas opet na pravome putu! Neka je Sandri sve blagoslovljeno!

Sandra je spasila mog muža od alkohola, beskrajno joj hvala!

Gđa Milena živi sa suprugom i dvoje djece u Rijeci. Njen suprug Ante oduvijek je bio divna osoba, brinuo se za djecu. Oboje su marljivo radili na obiteljskoj farmi, a djeca su pomagala.

- Sve je bilo u redu dok na farmu nije došla raditi jedna žena s jako lošim namjerama. Uskoro je Ante počeo malo po malo, a svakim danom sve više i više piti. Postao je agresivan, vrijeđao me, ponižavao. Ta žena ga je toliko oslijepila da sam ih svugdje počela viđati zajedno - s užasom se prisjeća Milena koja je toj ženi dala otkaz.

- Posvađali smo se zbog toga, kao i zbog njegovog problema s alkoholom i ponašanjem. Odbio se liječiti i ja nisam znala što da radim. Nisam ga mogla ostaviti nakon 30 godina, ali nisam ni mogla tako dalje - kaže Milena koja je tražila rješenje i pronašla ga! Njena prijateljica dala joj je Sandrin broj jer je i njoj samoj Sandra pomogla u sličnoj situaciji. Ipak, Milena tjedan dana nikako nije mogla odlučiti da nazove Sandru, no kad ju je nazvala imala je što čuti.

- Sandrin glas na mene je djelovao jako umirujuće, a razgovor me osnažio i ohrabrio! Odlučila sam pomoći cijeloj svojoj obitelji i krenula u proces terapija i uputa koje mi je Sandra davala - tvrdi Milena koja je već nakon dva tjedna primijetila da Ante više ne pije i da je ponovno veseo i pričljiv! Baš kao njen „stari“ Ante!

- Teško mi je opisati tu pozitivnu promjenu, ali Ante i ja kao da smo opet na početku braka! Zahvaljujući Sandri počeo mi je davati puno više ljubavi, poklanjati mi pažnju i iskazivati poštivanje. To je moj pravi suprug! Hvala ti Sandra, najbolja si!

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:
060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h i subota od 9h do 14 h

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike