Obavijesti

Promo sadržaj

Vidovnjakinja Sandra - naš najbolji saveznik u borbi protiv sila zla

Vidovnjakinja Sandra - naš najbolji saveznik u borbi protiv sila zla
1

Pitala sam se zašto nas Bog kažnjava, ali to je bila crna magija

Ako ne vidite izlaz iz vaših nevolja, nazovite vidovnjakinju Sandru! Ona je dosad mnogima pomogla da riješe teške poslovne, ljubavne, obiteljske, zdravstvene ili financijske probleme, a zasigurno može pomoći i vama. Sandrina snažna pozitivna energija i izoštrena intuicija čine je jedinstvenim saveznikom u borbi protiv svakog zla, a veliko srce uistinu dobrom osobom! Dokučite i sami zašto našu simpatičnu vidovnjakinju često zovu čak i iz udaljenih afričkih zemalja, mladi, stari, žene i muškarci. Sandrini klijenti najviše hvale njeno razumijevanje i duboko suosjećanje prema malome čovjeku, a samo nakon razgovora sa Sandrom svi su redom osjetili bitno poboljšanje! Provjerite i sami zašto!

Gđa Biljana niz je godina sretno živjela u njemačkom gradu Hamburgu. Njene kćeri oduvijek su bile zdrave i vesele djevojčice, a suprug Mate je radio u jednoj renomiranoj tvornici. Kada su Biljana i Mate kupili novi stan, mislili su da njihovoj sreći neće biti kraja. No, prevarili su se. Na put njihove sreće uskoro su stale mračne sile.

- Kada smo se prije tri godine uselili u taj prekrasni, novi stan, bili smo najsretnija obitelj na svijetu. Obje su kćeri dobile svoju sobu, a ja prelijepu kuhinju u kojoj sam uživala boraviti. No, godinu dana kasnije sve je krenulo nizbrdo - prisjeća se Biljana. Nevolje su zapravo počele kada se Mate iznenada razbolio. Jedne se noći odjednom probudio u velikim bolovima, a konstantna probadanja koja je osjećao po tijelu nisu jenjavala niti nakon lijekova protiv boli.

- Mislila sam da je Mate stradao od rada u tvornici i već sutradan sam s njim obišla mnoge liječnike. No, oni su utvrdili da je Mate dobro, da je svemu kriv stres. Mate je iz dana u dan sve više klonuo, izgubio je mnogo kilograma i ostao je bez gotovo sve kose - priča nam suznih očiju gđa Biljana. Kako bi mu pomogla, Biljana je svog supruga odvela kod vrhunskog specijaliste u SAD. Nažalost, ni tamo nije bilo sreće. Mati je bilo sve gore i gore.

- Kada mi je Mate priznao da me njegova obitelj nikada nije prihvatila i da on s njima ne razgovara zato što oni ne vole mene, užasnula sam se. Morala sam izaći iz stana, pa sam otišla do kioska i kupila 24 sata - Cafe 24. Otvorila sam časopis i odmah zapazila stranicu s prelijepim pričama o klijentima vidovnjakinje Sandre! Znala sam da ovu ženu moram odmah nazvati - tvrdi Biljana. Nakon što je s vidovnjakinjom Sandrom pričala tek nekoliko minuta, Biljana se rasplakala.

- Čim sam čula Sandrin topao glas, osjećala sam se mnogo bolje. No, suze su mi počele navirati na oči kada mi je Sandra, nakon što sam jedva rekla dvije riječi, do zadnjeg detalja opisala gdje se nalazim i kako izgleda moj Mate. Imala je toliko razumijevanja, da sam se s nekom neobičnom snagom i vjerom vratila u stan. Na moje sveopće iznenađenje, Mate je te noći jako dobro spavao, a ujutro mu je bilo mnogo, mnogo bolje! Dva dana kasnije krenula sam na put u Zagreb. Osjećala sam da nam Sandra donosi spas - kaže gđa Biljana koja danas ponovno sretno živi.

- Sandra je uklonila blokade i negativne namete i mi smo se svi kolektivno, kao obitelj, oporavili! Mate je doslovno ustao iz mrtvih, a prije tri mjeseca počeo je i raditi! Konačno sam sretna i nasmijana, kao svaka druga žena i majka i zato svima toplo preporučam najbolju vidovnjakinju na svijetu, našu dragu Sandru - ističe Biljana i dodaje - Ako ne znate kako dalje, nazovite Sandru! U nju stvarno možete imati povjerenja, a mi ćemo joj zauvijek biti zahvalni jer je vratila naše zdravlje i donijela nam samo dobro! Hvala ti draga Sandra!

Sandra me spasila od alkohola

- Imala problema s alkoholom koje sam, koliko god je to bilo moguće, skrivala od svog supruga. Međutim, kap koja je prelila čašu bio je trenutak kada sam prije nekoliko godina izgubila posao medicinske sestre. Moj je suprug tada sve saznao, a u želji da mi pomogne poslao me na liječenje u jednu poznatu kliniku. Kada sam se iz klinike vratila u naš dom, problemi su ponovno počeli jer svoju nezdravu naviku jednostavno nisam znala kontrolirati. Tako sam iznova odlazila na liječenja te se iznova vraćala svom poroku, a suprug je iz vida izgubio svaku nadu – povjerava nam gospođa Biljana iz Švicarske koja se Sandri javila ni ne sanjajući da će uskoro ponovno biti zdrava i sretna osoba.

- Znajući da nemam što izgubiti, odlučila sam još jednom pokušati te sam po preporuci prijateljice nazvala Sandru. Sreću koju danas zbog toga osjećam i ne mogu iskazati riječima… Nakon svega 20 susreta sa Sandrom i 25 dana provedenih u Zagrebu u potpunosti sam pobijedila alkoholizam! Sada već godinama uredno živim, odlazim na posao, a ljubav prema mom suprugu jača je no ikada – tvrdi Biljana i dodaje – Sandra me doslovno spasila! Svojim je razumijevanjem i toplim riječima prvo osvojila moje povjerenje, a potom je svojom čudesnom pozitivnom energijom iscijelila u mojoj duši ožiljke nastale davno u mojoj prošlosti, kada sam kao dijete bila žalosna i očajna radi alkoholizma mojih roditelja.

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:

060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h
i subota od 9h do 14 h
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve