Obavijesti

Promo sadržaj

Vidovnjakinja Sandra - sto posto najbolja!

Vidovnjakinja Sandra - sto posto najbolja!

Još kao mala Sandra je znala prepoznati dobro i loše. Iako u početku nije znala o čemu se radi, njena baka je već tada u njoj prepoznala veliki Dar i intuiciju

Kako je bivala starija tako je rasla i njena sposobnost i Dar koji je na početku koristila da bi pomogla svojoj obitelji i prijateljima, a zatim se potreba za pomaganjem proširila diljem svijeta.

Danas je Sandra poznata kao čuvar obitelji i prijatelj koji popravi životnu situaciju kada je to najpotrebnije.

Zasigurno nije lako biti na usluzi 24 sata dnevno svakome kome zatreba pomoć u bilo koje vrijeme, no ova neumorna vidovnjakinja upravo to radi. Uz njezinu pomoć mnogi su naučili kako doista živjeti. Danas, u ovim izuzetno teškim i neizvjesnim vremenima, pronaći snagu za bolje sutra sve više postaje veliki izazov.

Ljubomora, zavisti i nanošenje zla drugima sve su učestaliji pa su zato dobar tretman i način pomoći koji je prema svakoj osobi drugačiji i jedinstven da bi sačuvao sebe i svoju obitelj od negativnih i zlih namjera danas neophodna.

Uvid u vašu budućnost pomoći će vam da sa pravim pristupom i načinom počnete rješavati probleme.

Ljubav, sreća i zdravlje je neprocjenjivo i zato to moramo zaštititi i ne dozvoliti nikome da nad nama ima negativan utjecaj.

Zahvaljujući Sandri moj Milan je ponovno sav svoj

- Moj suprug, Milan, oduvijek je bio izvrstan suprug. Sve je radio za moju ljubav, a bio je i odličan otac našem sinu, Marku. No, jednog se dana Milan doslovno probudio drugačiji. Sjećam se dobro tog jutra jer me tada prvi put, nakon 20 godina braka, nije odmah poljubio, kao što je to uvijek činio čim bi otvorio oči – govori gđa Vinka iz Bjelovara. Ona je već tada predosjećala se nešto grozno događa s Milanom. Počela ju je mučiti strašna tjeskoba jer je njen suprug iz dana u dan pokazivao sve manje ljubavi, kako prema njoj, tako i prema 22-godišnjem Marku. Milan se sve više zatvarao u sebe i gotovo da je i prestao komunicirati sa svojom obitelji.

- Osjećala sam užasnu težinu. Pokušala sam više puta razgovarati s njim, ali je Milan, uvijek gledajući u pod, tvrdio da je sve u redu. No, kada mi je i Marko rekao da je strašno tužan jer se nešto čudno događa s tatom, postala sam sigurna da nije sve to u mojoj glavi – pripovijeda nam sa suzama u očima gđa Vinka.

- Milan je jednog poslijepodneva iznenada nestao bez traga i glasa. Zvala sam sve njegove prijatelje i kolege, ali nitko ga nije ni čuo ni vidio. Prekopala sam i sve njegove stvari kako bih provjerila je li me možda ostavio zbog neke druge žene, ali nisam pronašla baš ništa što bi potvrdilo moju sumnju. Sve me boljelo od brige jer nisam znala gdje je moj Milan i je li još uvijek živ – priča nam Vinka. Milanov su nestanak ona i Marko odmah su prijavili policiji. No, sve potrage za njim bile su bezuspješne. I mjesec dana kasnije nije bilo nikakvih vijesti o Milanu.

- Bila sam očajna kada sam odlučila pomoć potražiti od vidovnjaka. Zvala sam mnoge, ali su mi govorili da imam zdravstvenih problema, da imam kćer koju nemam, da mi se automobil pokvario… Kupila sam i Astral, ali s namjerom da u njoj pronađem priču koja će me, barem na trenutak, smiriti – prisjeća se Vinka koja je, kako kaže, mir pronašla u trenutku kada je u Astralu zapazila fotografiju vidovnjakinje Sandre.

- Vidjela sam Sandru i iznenada osjetila toplinu oko srca. Već sljedećeg trenutka imala sam se prilike uvjeriti da Sandra zbilja ima «ono nešto». Rekla mi je da će biti sve u redu, da je Milan, nošen snagom razornih negativnih sila, odlutao, ali da će se ubrzo vratiti – tvrdi gđa Vinka i nastavlja – Sandra mi je svojim milim i toplim glasom dala i precizne upute o tome što da učinim kako bi Milan što prije ponovno bio uz mene, a već dva dana kasnije policija je Milana dovela na vrata našeg stana! Ne mogu vam opisati koliko sam sretna bila kada me Milan zagrlio i pogledao s onom svojom tipičnom ljubavlju u očima!

Milan, koji je tijekom svog nestanka obitavao u jednom iznajmljenom stanu, danas se više ne sjeća kako je taj stan iznajmio i zašto je tamo došao. Odjednom je shvatio da ne zna gdje je te se uplašio, a kada je zakoračio na ulicu ugledao je policajca kojemu je odmah bilo jasno da je to onaj Milan kojeg već neko vrijeme svi traže.

Sandra je toliko dobra i draga osoba da se to ne može opisati! Bez njene pomoći moj bi Milan možda zauvijek ostao «zaglavljen» u raljama mračnih sila. Zato ću Sandri biti beskrajno zahvalna do kraja života, a svima govorim da se, onda kada im je najteže, s najvećim povjerenjem, obrate Sandri – poručuje gđa Vinka.

Sandra me spasila od čini zavidne kolegice

Gđa Simona iz Berlina sa svojom je obitelji oduvijek lijepo živjela. Radila je kao šefica kuhinje u jednom velikom restoranu, a njen suprug, Slavko, bio je zaposlen kao poslovođa u tvrtci koja proizvodi električne uređaje. Sin Damir i kćer Ines bili su već odrasli, školovani i zaposleni kada su započeli problemi. Bilo je to prije otprilike godinu dana.

- Sin mi se počeo iz dana u dan žaliti na glavobolju. Prvo sam mislila da je to zato što jako puno radi i zato što je umoran - prisjeća se gđa Simona. No, Damirove su glavobolje bile sve jače. Obratio se liječnicima, ali brojne pretrage bile su bez rezultata. Damir je i dalje imao glavobolje, a one su svakim danom bile sve jače.

- Mjesec dana kasnije i Ines je počela patiti od migrena. Ja sam se pitala što se to događa s mojom djecom, mojim najvećim blagom na ovome svijetu. Bila sam strašno zabrinuta za njih jer je Ines kroz par mjeseci izgubila desetak kilograma, a Damirove su oči neprestano bile krvavo crvene. Oči su ga toliko pekle da je morao otići na bolovanje. Kako bih pomogla svojoj djeci, prošla sam sve i otvarala sva vrata, ali ni najbolji specijalisti nisu znali pružiti odgovore ili lijek koji bi mogao pomoći - priča nam gđa Simona.

Nakon što je Slavko bio na poslovnom putu u Hrvatskoj, u Berlin se vratio s nekolicinom hrvatskih časopisa koje je Simona oduvijek voljela čitati. Kako bi se opustila od briga, jedne je večeri Simona odlučila prolistati ih.

- Oduševila sam se čitajući priče o gđi Sandri i jedva sam čekala jutro da razgovaram sa Sandrom! Iako sam predosjećala da će nam ona pomoći, drhtala sam od straha dok sam čekala da mi se javi. No, kada se Sandra javila, njen topao i miran glas u trenutku me potpuno opustio. Nakon toliko vremena Sandra je ubrzo zaliječila rane u mojem srcu - tvrdi Simona i dodaje - Dala sam Sandri datume rođenja moje djece, a njoj je odmah sve bilo jasno. Znala je gdje moja djeca rade i što ih muči, a rekla mi je i u čemu je problem. Jedna moja kolegica strašno mi je zavidjela na tome što sam šefica kuhinje. Kako bi došla na moje mjesto, naudila je mojoj djeci.

U razgovoru sa Sandrom gđa Simona je doznala i da brojni neobični predmeti koje je znala nalaziti po džepovima svoje jakne, nisu tamo bili slučajno.

- Oduvijek sam se pitala odakle ti kamenčići, crni konac i prah, ali sam mislila da su to nekakve gluposti, možda neslane šale nekih mojih muških kolega. Kako bilo, nisam tim predmetima pridavala nikakvu pozornost, a na kraju se ispostavilo da su tako čini moje zavidne kolegice dospjele i do moje obiteljske kuće - objašnjava Simona koja je uskoro i posjetila Sandru u Zagrebu.

- Sandra mi je do zadnjeg detalja rekla sve o mojoj obitelji i pomogla mi je skinuti čini, a cijelu moju obitelj zaštitila je od djelovanja negativne energije. Nakon što sam se vratila u Berlin, saznala sam da je moja zavidna kolegica dobila otkaz. Nakon toga, svi smo ponovno sretni, a moja su djeca zdrava, što je najvažnije! Sandri ćemo zbog toga zauvijek biti zahvalni - ističe Simona koja Sandru svima toplo preporuča.

Bilo da vas more ljubavni, obiteljski, zdravstveni, poslovni ili financijski problemi, znajte da se s povjerenjem možete obratiti vidovnjakinji Sandri! Ne oklijevajte, nazovite Sandru i saznajte zašto ama baš svi tvrde da je najbolja!

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:
060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h i subota od 9h do 14 h
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve