Obavijesti

Promo sadržaj

Vidovnjakinja Sandra sve zna!

Vidovnjakinja Sandra sve zna!

Ona donosi svjetlo na naš put

Jeste li se ikada zapitali kako se uspješno nositi s problemima? Kako iz začaranog kruga tuge zakoračiti na put sreće? Ako na ova pitanja već dugo tražite odgovor, a ne možete ga pronaći - za pomoć se obratite vidovnjakinji Sandri! Ova simpatična vidovnjakinja ima preko 20 godina iskustva, a dosad je mnogima pomogla vezano za probleme u ljubavi, obitelji, na poslu, sa zdravljem ili financijama. Nevjerojatan vidovnjački Dar i istančana intuicija Sandru čine drugačijom i boljom, a njeni klijenti svjedoče o tome kako je „Sandra odmah sve znala“!  

- Sandra je moj idealan savjetnik! Kada sam je privi put nazvala, opisala mi je sve na meni i oko mene do zadnjeg detalja - poručuje gđa Suzana koja je Sandru kontaktirala putem telefona. Snagu Sandrinih vizija fizička udaljenost ne umanjuje, a zato je poznata diljem svijeta! Razglednice iz Londona, San Francisca ili Helsinkija pronašle su pravi put do Sandrinog ureda, baš kao i nebrojene zahvale vjernih klijenata. Otkrijte kako da i vama u životu bude samo dobro, a Sandru nazovite i zbog tople riječi i istinskog razumijevanja! 

Izgubila bih supruga da nije bilo Sandrine pomoći! 

- Kad se moj suprug, Karlo, nakon 10 godina sretnog braka i 20 godina predivnog zajedničkog života, spetljao s novom kolegicom u svojoj tvrtki, mislila sam da ću poludjeti – prisjeća se suznih očiju gđa Suzana iz Zadra.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imali smo zajedničke kredite, podigli smo si kuću i planirali dijete. No, Karlo se počeo svake noći kući vraćati kasno. Pronašla sam puder na njegovim košuljama, a u njegovim hlačama otkrila sam crne končiće s mnoštvom malih čvorića – opisuje gđa Suzana svoje teške trenutke u kojima se po prvi put suočila s razornim djelovanjem crnomagijskih sila. Znala je da nešto mora poduzeti. 

- Prijateljica mi je preporučila da nazovem vidovnjakinju Sandru jer je za nju čula samo najbolje. I stvarno, nakon samo nekoliko riječi koje sam sa Sandrom razmijenila, osjetila sam se utješeno i znatno sam se primirila – ističe Suzana kojoj je Sandra pružila detaljan opis čitave situacije. 

- Sandra je znala da mi je Karlo rekao da voli drugu ženu i da želi s njom ostati. Rekla mi je da se sve njegove odjeće u kojoj sam pronašla nesretne končiće treba što prije riješiti. Preporučila mi je da je spalim, što sam i učinila – govori Suzana i nastavlja – Vjerujte mi, sve se preokrenulo u roku od nekoliko sati! Karlo je dojurio kući, plakao je i vikao da ne zna što mu je bilo. Nisam ni sama mogla vjerovati da se to događa, a shvatila sam da je Sandra bila u pravu kada je rekla da su crni končići jedina spona između Karla i njegove ljubavnice koja ga je tim končićima željela zauvijek privezati za sebe. Zahvaljujući Sandrinoj pomoći, to se nije dogodilo, Karlo mi se vratio, pokrenuo je vlastiti posao, a ja sam zatrudnjela te za pet mjeseci očekujemo naše prvo dijete - tvrdi oduševljeno Suzana koja je Sandri na svemu zauvijek zahvalna. 

Sestrina ljubomora gotovo nas je uništila 

Gđa Suzana iz Rijeke bila je uspješna poduzetnica. U obiteljskom poduzeću radila je uz supruga i dvije kćeri.  

- Bili smo strašno ponosni jer je naš posao iz godine u godinu išao sve bolje i bolje. No, odjednom se sve počelo urušavati – povjerava nam Suzana. 

- Željela sam pomoći svojoj sestri Aniti i pružiti joj priliku za rad nakon se našla na burzi. Mislila sam da joj moram na neki način pokazati da smo uz nju. Primili smo je u naš dom, pružili utjehu i ljubav. Nažalost, zauzvrat smo dobili samo 'hladan tuš' – pripovijeda Suzana. Poslovni neuspjesi Suzanine tvrtke počeli su se nizati već s Anitinim dolaskom u Rijeku.  

- Loša situacija u kojoj smo se iznenada našli pojavila se naglo i neočekivano, pa su naši dojučerašnji najvažniji poslovni partneri prestali odgovarati na naše pozive. Uskoro su uslijedile i brojne obustave ugovora o suradnji, što nas je gotovo u potpunosti uništilo – tvrdi Suzana koja je primijetila da su ovakvi, za njenu tvrtku 'apokaliptični' događaji, postali intenzivniji nakon što joj je sestra vratila posuđeni novac. 

- Nije mi bilo jasno što će Anita učiniti s tri tisuće kuna koje je od mene posudila, pogotovo zato što ih je obećala vratiti kroz tri dana. Tada, naravno, nisam ni sanjala da bi sve što nam se događalo moglo na bilo koji način biti vezano uz moju Anitu – kaže Suzana iz čijih očiju već i na sam spomen Anite redovito počinju kliziti krupne i teške suze.  

- Moja je najveća sreća što je Sandra odmah znala kakve imam probleme! Već u prvom razgovoru dala mi je jasna upustva o tome što trebam učiniti kako bih uklonila negativne sile koje je putem posuđenog novca na naš posao postavila Anita. Našu tvrtku Sandra je uspjela vratiti u život kroz svega tri mjeseca, pa danas opet vrlo uspješno poslujemo te smo ponovno svi sretni – poručuje Suzana koja jedinu gorčinu osjeća zbog razornih Anitinih postupaka. 

- Anitina je ljubomora umalo uništila sve što je moja obitelj desetljećima stvarala, pa mi je u početku bilo teško ne mrziti je... No, zahvaljujući Sandrinim savjetima, Aniti sam sve oprostila, a nadam se da ću kroz razgovore sa Sandrom uspješno iscijeliti i zdravstvene probleme koji su se kod mene pojavili kao posljedica stresa – objašnjava nam Suzana koja zna da Sandrinoj snažnoj pozitivnoj energiji i velikom srcu na čitavom svijetu nema premca!  

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:
060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h i subota od 9h do 14 h
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj