Obavijesti

Promo sadržaj

Vidovnjakinja Sandra - Vaša savjetnica za sretan i ispunjen život!

Vidovnjakinja Sandra - Vaša savjetnica za sretan i ispunjen život!

Još kao mala Sandra je znala prepoznati dobro i loše. Iako u početku nije znala o čemu se radi, njena baka je već tada u njoj prepoznala veliki dar i intuiciju

Kako je bivala starija tako je rasla i njena sposobnost i Dar koji je na početku koristila kako bi pomogla svojoj obitelji i prijateljima, a zatim se potreba za pomaganjem proširila diljem svijeta.

Danas je Sandra poznata kao čuvar obitelji i prijatelj koji popravi životnu situaciju kada je to najpotrebnije. 

Zasigurno nije lako biti na usluzi 24 sata dnevno svakome kome zatreba pomoć u bilo koje vrijeme, no ova neumorna vidovnjakinja upravo to radi! Uz njezinu pomoć mnogi su naučili kako doista živjeti! 

U ovim izuzetno teškim i neizvjesnim vremenima pronaći snagu za bolje sutra postaje sve izazovnije. Ljubomora, zavist i nanošenje zla drugima sve su učestalije pojave. Zato je danas neophodan dobar tretman i način pomoći, koji je svakome prilagođen, drugačiji i jedinstven, a koji vas i vaše obitelji štiti od negativnih i zlih namjera! 

Uvid u vašu budućnost pomoći će vam da pravim pristupom i načinom počnete rješavati probleme! Ljubav, sreća i zdravlje su neprocjenjivi i zato ih moramo zaštititi i ne dozvoliti nikome da nad nama ima negativan utjecaj! 

Sandra je moj čuvar, moj anđeo s neba! 

Gđa Karolina iz Münchena sa sinom Dubravkom i suprugom Leonom vodi obiteljsko poduzeće u okviru kojega imaju tri restorana. Nakon 20 uspješnih godina prvog restorana, otvorili su i druga dva. Ulagali su u svoje poduzeće, radili i bili sretna i složna obitelj! 

- Kako smo se nadali, jednog dana Dubravko je upoznao jednu finu i pametnu mladu ženu, Aleksandru. Ona je bila divna osoba i vrlo blaga prema meni i Leonu. Dvije su godine bili zajedno kada su nam rekli da će se za mjesec dana vjenčati  - govori Karolina. Došlo je vrijeme da se ona i Leon upoznaju s Aleksandrinim roditeljima koji su doputovali iz Zagreba. 

- Dogovarali smo se oko toga što ćemo pokloniti mladencima, a Aleksandrina majka bila je protiv nekih ideja. Da stvar bude gora, baš se vidjelo da je škrta i to je bilo zaista ružno. Tražila je za svoju vlastitu kćer jeftiniji buket. Umjesto buketa od ljiljana i ruža predlagala je dva gerbera uz malo ukrasnog zelenila. Htjela je da umjesto torte poslužimo suhe kekse koji se mogu povoljno nabaviti u svakoj trgovini. Govorila je da smisao vjenčanja nije novac, nego ljubav. A znala je da je meni i Leonu bila velika želja da za naše golupčiće organiziramo gala vjenčanje, a ne bilo kakvo ispodprosječno događanje - prisjeća se Karolina koja je mnogo energije morala utrošiti na Aleksandrinu majku. 

- Inzistirala je da odlučuje o svakom pojedinom detalju vjenčanja, iako nije planirala u vjenčanje uložiti više od 500 kuna. Na svaki naš prijedlog, odgovarala bi s odugovlačenjem i protivljenjem. Osjećala sam se kao da sam na pregovorima za prestanak rata, a ne dogovorima za vjenčanje. Zato mi se ta žena nikako nije svidjela - pripovijeda Karolina koja je, unatoč svim mukama, uspjela za sina i nevjestu organizirati spektakularno vjenčanje.   

- Za svadbeni dar poklonili smo im kuću i dali sinu jedan restoran, tj. posao odmah u ruke. Nadali smo se da je to dovoljno, no Aleksandrina majka našla je prigovarati da im tim darom činimo medvjeđu uslugu. Nisam uopće razumjela što ona ima protiv nas i moram priznati da sam se veselila njenome povratku u Zagreb - govori Karolina u čijem su životu nevolje započele točno godinu dana nakon vjenčanja.  

- Naši restorani počeli su iznenada gubiti goste. Mnogi su sebi nešto nezadovoljno mrmljali u brk, ali nikada se nitko nije požalio. Ljudi bi došli i ne bi se više nikada vratili. Stalnih klijenata nikako, pa nikako nije bilo. Sve je išlo nizbrdo i već sam mislila da ću morati zatvoriti naše poduzeće i oba restorana. Nazvala sam sina da ga pitam kako je kod njega, a on me beobrazno otpilio s telefona. Rekao mi je da ga više ne zovem! Bila sam u šoku jer Dubravko uvijek bio tako topao i drag! Imala sam osjećaj da je u Dubravka ušao „neki vrag“ - priča Karolina. Leon je uskoro imao prilike i sam primijetiti da se Dubravko više ne javlja. Sjeo je u automobil i odvezao se do svoga sina. Leon je primijetio Dubravkove crvene oči i bio vidno mršaviji. I kod njega je restoran bio pred propadanjem. 

- Počela sam plakati kada mi je Leona ovo ispričao. Rekla sam odmah da ovo nisu čista posla… Nije se naš Dubravko mogao tek tako promijeniti… I tako su mi jednog dana u restoran došle gošće koje su htjele dogovoriti meni za rođendansku proslavu. No, meni nije bilo ni do čega. Bila sam toliko tužna da nisam imala volje razgovarati. Toliko sam zračila očajem da me od slavljenice majka, koju inače dobro znam, više puta upitala jesam li dobro. Ona će uskoro napuniti 78 godina, a budući da me pitala za supruga i sina, napravila sam im kavu i sjele smo razgovarati. Morala sam se nekome ispovjediti i sve sam im ispričala. U svakom slučaju bolje je da sam na taj način ispucala tugu i bijes, nego nekako drugačije. Pričala sam i pričala da si skratim bolne muke. A gospođa je bila otvorena i meni ispričala njihovu priču i što joj se sa kćerkom dogodilo - tvrdi Karolina koja je od slavljenice dobila broj vidovnjakinje Sandre i savjet da nazove jer „to nisu čista posla“. Sandru je nazvala odmah sljedećeg jutra.  

- Kada sam je dobila na telefon odmah me pitala zašto sam toliko napeta i primijetila je da je veliki nemir u meni. Rekla sam joj kako se zovem i dala sam joj naše datume rođenja. Sandra je odmah odgovorila da je zlo u kući od kada se sin oženio te da je u pitanju starija osoba. Odmah mi je prošlo kroz glavu da bi to mogla biti Aleksandrina majka! Sandra je rekla da ne krivim svoju snahu jer da ona iz duše voli Dubravka. A meni su u tom trenutku potekle suze koje više nisam mogla susprezati. Sandra mi je dala upute i zaštitila posao, sin je došao k sebi. Krenulo je i njemu i nama, sve se vrlo brzo diglo na noge i dovelo u red! Počeli smo raditi kao prije!! Ja sam se počela kloniti Aleksandrine majke jer je očito ljubomorna na nas i naš uspjeh, a Sandra je zaštitila i moju obitelj i kuću i posao!! Gđa Sandra je moj čuvar, moj anđeo s neba!

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:
060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h i subota od 9h do 14 h
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.